Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Rietjes

Retap Glazen RietjeEen essentieel alternatief. Plasticvervuiling is een wereldwijd probleem. Het is schadelijk voor de natuur, oceanen en dieren in het wild en vereist dat we onze consumptiepatronen heroverwegen. Jaarlijks stromen er miljoenen tonnen plastic afval de oceanen in. Alleen al in de VS wordt geschat dat dagelijks 500 miljoen rietjes worden gebruikt, wat betekent dat het probleem met plastic rietjes enorm is. Ons doel is om de oceanen te beschermen tegen plastic afval.

Om de vervuiling door plastic voor eenmalig gebruik te helpen minimaliseren, voegen we nu de Retap Glass-drinkrietjes toe aan ons assortiment drinkwaren. De Retap Glass Drinking Straw is comfortabel om uit te drinken en vormt een aanvulling op de bekroonde Retap Bottle. Dit nieuwe glazen rietje is een essentieel alternatief, waardoor het gemakkelijk is om duurzaam te kiezen. De Retap glazen drinkrietjes zijn niet giftig, BPA-vrij en het contact met voedsel en water is veilig. De rietjes zijn gemaakt van borosilicaatglas, dat hittebestendig is, licht van gewicht en voldoet aan de hoogste hygiënische normen. Borosilicaatglas is een zuiver materiaal zonder lood of cadmium. De rietjes hebben een superieure duurzaamheid en kunnen steeds opnieuw worden gebruikt.

 

Rietjes van glas 02Rietjes van glas 01Plastic rietjes behoren tot de meest voorkomende wegwerpproducten. Het weggooien van deze producten draagt ​​bij aan enorm plastic afval in onze oceanen. Groene Gadgets biedt een herbruikbaar, smaakneutraal en hygiënisch alternatief.

De materiaalkeuze ligt voor de hand: glas is voedselveilig, niet beïnvloed door temperatuurschommelingen, herbruikbaar en voldoet aan alle hygiënenormen. De rietjes zijn vaatwasmachinebestendig en voldoen ook aan alle hygiënenormen. Op verzoek kunnen we de rietjes aanpassen met lasergravering of bedrukking. Rietjes gemaakt van hoogwaardig en stevig SCHOTT®-glas

Voordelen:
100% Herbruikbaar
100% Vaatwasmachinebestendig
100% Recyclebaar
100% Smaakloos

Beschikbare maten:
Kort: (10 of 50 stuks)
Lengte: 15 cm
Buitendiameter: 8 mm
Binnendiameter: 5,6 mm

Gemiddeld: (10 of 50 stuks)
Lengte: 20 cm
Buitendiameter: 8 mm
Binnendiameter: 5,6 mm

Lang: (10 of 40 stuks)
Lengte: 23 cm
Buitendiameter: 10 mm
Binnendiameter: 7,6 mm

Pasta RietjesWoW! Deze rietjes zijn gemaakt van meel + water: PASTA rietjes! De rietjes zijn geur- en smaakloos, en zijn biologisch afbreekbaar. Alleen al in Nederland verbruiken we 36 miljoen rietjes per jaar, allemaal van plastic… Deze PASTA rietjes komen per 12 of 25 in een mooi papieren zakje, dat gepersonaliseerd kan worden.

 

 

 

 

Bio RietjesBio Rietjes zijn een natuurlijk alternatief voor plastic rietjes. Ze zijn gemaakt van strohalmen en zijn biologisch afbreekbaar. Het is ook mogelijk om deze bio rietjes te bedrukken. De drinkkwaliteit is vergelijkbaar met normale rietjes. Ze zijn smaakneutraal en de stabiliteit is goed.

 

 

 

 

Rietjes van RietNieuw en exclusief bij Groene Gadgets voor de promo branche. Plastic rietjes kan echt niet meer, en worden zelfs verboden binnenkort! De oplossing: Rietjes gemaakt van Riet! Deze rietjes groeien gewoon in de natuur en zijn 100% organisch en Biodegradable. Een ontzettend groen, leuk en bruikbaar cadeau om weg te geven, een doosje met 15 stuks rietjes erin!

 

 

 

 

Papieren Rietjes BruinSterke en duurzame papieren rietjes in een ECO design! Deze rietjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Ook misstaan deze rietjes niet als decoratie in huis. Verpakt per 20 stuks in een full color showdoos met venster.

Afmeting: 20 x 6,5 x 1,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Papieren Rietjes ZilverSterke en duurzame papieren rietjes in een feestelijk modern design! Deze rietjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Ook misstaan deze rietjes niet als decoratie in huis. Verpakt per 20 stuks in een full color showdoos met venster.

Afmeting: 20 x 6,5 x 1,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Papieren Rietjes GoudSterke en duurzame papieren rietjes in een feestelijk modern design! Deze rietjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Ook misstaan deze rietjes niet als decoratie in huis. Verpakt per 20 stuks in een full color showdoos met venster.

Afmeting: 20 x 6,5 x 1,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Rietje WillistonOp camping, feest of picknick: Het herbruikbare rietje met aangenaam silicone mondstuk is insteekbaar en wordt geleverd in een praktisch kunststof zakje.

Afmeting: 22,3 x 1,04 x 22,3 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Rietje California Zilver SmallWie een duurzaam alternatief zoekt voor een plastic rietje, vindt hier de perfecte variant. De set bestaande uit een roestvrijstalen rietje en reinigingsborstel is herbruikbaar, milieuvriendelijk en past in uw handtas.

Afmeting: 21,5 x 0,6 x 0,6 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec