Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Speakers

Xoopar Mr. Bio Speaker 01Mr. Bio turns musical! Deze unieke draadloze speaker heeft een krachtig geluid en is gemaakt van een mix van tarwe (20%) en biologisch afbreekbaar plastic (80%). De magnetische armen klik je met gemak op elk metalen oppervlak om je favoriete muziek altijd in de buurt te hebben.

Afmeting: 8 x 4,8 x 4,7 cm.

 

 

 

Houten speaker met draadloos oplaadstation 01De houten Bluetooth® speaker is perfect voor op kantoor of thuis. De output van 3 Watt van de speaker produceert een helder geluid. Bovendien is het bovenste deel van de speaker een draadloos oplaadstation. Hij is geschikt voor het opladen van elk draadloos oplaadbaar apparaat. De ingebouwde 1200 mAh batterij zorgt ervoor dat muziek gedurende meer dan 6 uur kan worden afgespeeld. Ingebouwde muziekbediening en microfoon voor handsfree bellen. Bereik van Bluetooth® is 10 meter (33ft). Bluetooth®-versie 4.2. Gemaakt van hout. Daarom kan de uitstraling van elk artikel iets verschillen. Wordt geleverd in een Avenue geschenkverpakking. ABS Plastic, Mahogany wood.

Afmeting: 10,80 x 7,00 x 7,80 cm.

 

Seneca Bluetooth speaker van houtDe Seneca Bluetooth® speaker, gemaakt van echt mAhoniehout, levert geluid van uitstekende kwaliteit. Output 3 watt, 400 mAh lithium-polymeer batterij. Compleet met micro-USB oplaadkabel en 3,5 mm audiokabel. Bluetooth® bereik van 10 meter. Tot 3 uur afspeeltijd op max. volume met een volle accu. Geleverd in witte Avenue geschenkverpakking. Hout.

Afmeting: 7,5 x 7,5 x 7,5 cm.

 

 

 

 

Tarwestro 5W speaker met draadloze oplader 01Met deze luxe uitziende tarwestro (35% tarwe vezel gemixed met ABS) en kurk speaker met draadloze oplader kun je luisteren naar je favoriete muziek terwijl je je telefoon draadloos oplaadt. Sluit eenvoudig de meegeleverde 150 cm Type C-kabel aan op uw oplader thuis of op kantoor en u bent klaar om te gaan. Het bevat een 5W draadloze luidspreker en een 5W draadloze oplader bovenop met een Type C-input en AUX-port. De speaker heeft een 1200 mAh-batterij en BT 5.0 voor een speelduur tot 4 uur en een werkafstand tot 10 meter. Als u beide functies gebruikt, moet u ervoor zorgen dat het item is aangesloten op netstroom.

Afmeting: 5,8 x 7,8 x 16 cm.

 

 

 

Draadloze bamboe 3W speaker met sfeerlicht 01Draadloze luidspreker van 3 W gemaakt van natuurlijk bamboe. De luidspreker heeft een geïntegreerd sfeerlicht dat kan oplichten in 4 verschillende modi. Met BT 5.0 voor optimale verbinding tot 10 meter. De 400 mAh-batterij biedt een speelduur tot 3 uur, afhankelijk van het gebruik en kan binnen 2 uur worden opgeladen. Inclusief PVC-vrije TPE micro usb-kabel voor opladen.

Afmeting: 10,3 x 6,3 cm.

 

 

 

 

 

 

Eco YoYo Speaker 01Krachtige impact uit een compact apparaat. Deze gadget is voor iedereen die van muziek houdt en veel onderweg is, zonder dat het onnodig groot is of te veel materiaal gebruikt door design. De beste manier om de waarden van milieubewustzijn te communiceren. De YoYo levert een enorm geluid dankzij de 3 Watt speaker,neem je gemakkelijk overal mee naartoe gemak (slechts 34 mm hoog) en ecologische verantwoord door een nieuwe unieke samenstelling op basis van biologisch afbreekbaar kunststof en tarwe, wat het recycleproces versnelt.

Afmeting: 3,1 x 3,44 x 3,44 cm.

 

 

 

Bamboe 3W draadloze fashion speaker 03Natuurlijke bamboe 3W luidspreker met ingebouwde 500 mAh lithiumbatterij. Met speeltijd tot 4 uur op een enkele lading en werkafstand van 10m met BT5.0. Gemaakt van natuurlijk bamboe, ABS met zachte afwerking en PU-band.

Afmeting: 7 x 3,4 x 7,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Bamboe 3W speaker met draadloze oplader 01Deze ECO oplader gemaakt uit bamboe combineert het luisteren naar je favoriete muziek met je telefoon draadloos opladen. Sluit de meegeleverde micro kabel van 150 cm eenvoudig aan op uw USB-lader, thuis of op kantoor en je kan direct beginnen. Het bevat een 3W draadloze luidspreker en een 5W draadloze oplader. De luidspreker heeft een 400 mAh-batterij en BT 4.2 voor een speeltijd van maximaal 3 uur en een werkingsafstand tot 10 meter. Zorg er bij gebruik van beide functies voor dat het apparaat op een stroombron is aangesloten. Draadloos opladen compatibel met alle QI-apparaten zoals Android nieuwste generatie, iPhone 8 en hoger. Input: 5V/ 1A, Draadloze output: 5V/1A 5W.

Afmeting: 7 x 6,4 cm.

 

Houten speaker 3W draadloos laadstation 5WDe luxe houten speaker heeft een fraai design en een uitstekende geluidskwaliteit. De unieke 2-in-1 speaker dient ook als draadloos oplaadstation. Door de telefoon bovenop de speaker te plaatsen, wordt deze tijdens het afspelen van muziek tegelijkertijd draadloos opgeladen. Het product wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking inclusief kabel en handleiding.

Afmeting: 7,5 x 7,5 x 7,5 cm.

 

 

 

 

 

 

Bamboe Draadloze Speaker 02Natuurlijke bamboe 3W-luidspreker met ingebouwde 300 mAh lithiumbatterij. Met een speelduur van maximaal 3 uur op een enkele lading en een werkingsafstand van 10 meter met behulp van BT4.1. Inclusief geïntegreerd sfeerlicht.

Afmeting: 4,5 x 7,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Bluetooth Luidspreker Hout Sonictwo4.1 Bluetooth luidspreker (2 x 3W) met ingebouwde versterker. Inclusief oplaadbare Li-Ion 400 mAh batterij en USB kabel.

Afmeting: 19 x 7 x 8,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bluetooth Luidspreker Hout Sonicone4.1 Bluetooth luidspreker (1 x 3W) met ingebouwde versterker. Inclusief oplaadbare Li-Ion 350 mAh batterij en USB kabel.

Afmeting: 8,5 x 8,5 x 8,5 cm.

 

 

 

 

 

 

Bamboo X Dubbele SpeakerNatuurlijk geluid uit een natuurlijke luidspreker. Deze duurzame luidspreker combineert een verbluffende geluidservaring met een stijlvol ontwerp gemaakt van duurzame en verantwoorde materialen. De behuizing is gemaakt van duurzaam bamboe en stof bestaat uit een blend van 30% biologisch katoen, hennep 40% en 30% gerecycled PET. De 10W-luidspreker maakt gebruik van hoogwaardige componenten om een langdurig gebruik van het item te garanderen. De 1500 mAh-batterij kan tot 6 uur worden afgespeeld met één keer opladen. De speaker maakt gebruik van BT 4.2 voor een makkelijke verbinding en heeft een werkingsafstand tot 10 meter. Met microfoon. Geregistreerd ontwerp®

Afmeting: 5,5 x 8,5 x 18,5 cm.

 

Bamboo X SpeakerNatuurlijk geluid uit een natuurlijke luidspreker. Deze duurzame luidspreker combineert een verbluffende geluidservaring met een stijlvol ontwerp gemaakt van duurzame en verantwoorde materialen. De behuizing is gemaakt van duurzaam bamboe en stof bestaat uit een blend van 30% biologisch katoen, hennep 40% en 30% gerecycled PET. De 5W-luidspreker maakt gebruik van hoogwaardige componenten om een langdurig gebruik van het item te garanderen. De 1.500 mAh-batterij kan tot 8 uur worden afgespeeld met één keer opladen. De speaker maakt gebruik van BT 4.2 voor een makkelijke verbinding en heeft een werkingsafstand tot 10 meter. Met microfoon. Geregistreerd ontwerp®

Afmeting: 5,0 x 5,8 x 12,0 cm.

 

Bluetooth Speaker Woodsong 01Draadloze bluetooth speaker met 3W luidspreker en 520 mAh batterij. Speelduur 4-5 uur, Mooie geluidkwaliteit.

Afmeting: 5,8 x 5,8 x 4,7 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Music PaperDe Musicpaper is een opvouwbare speaker gemaakt van gercycled papier, zonder batterijen.
De sound van de telefoon wordt stukken beter.
De Musicpaper kan all over en full color worden bedrukt.
De Musicpaper komt in een sleeve (die ook kan worden bedrukt) en past door de brievenbus!

 

 

 

 

 

 

Smart Horn - Paper SpeakerPapieren speaker voor je I-phone of Smart Phone. Versterkt de muziek als je die afspeelt.

Afmetingen: 12 x 16,5 x 6 cm.
 

 

 

 

 

 

 

 

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec