Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Toilettas

Gerecyclede Vilten Toilettas 01WoW! Deze etui is gemaakt van gerecycled wolvilt en gemaakt in Nederland! De etui kan gebruikt worden als pennen-etui, toilettas of ‘’bag-in bag’’. Het gerecyclede wolvilt is een sterk, maar flexibel materiaal en weegt vrijwel niets. Perfect om dagelijks mee te nemen.
 
Materiaal:
• 50% gerecyclede content – 30% wol – 20% PE
• Komt uit Italie
• Voorzien van het Global Recycled Standard keurmerk
• Het elastiek is van organisch katoen met natuurlijk rubber uit Zwitserland
 
Het product is ook voorzien van het REMOkey label. Hier is het verhaal én de impact van het product terug te lezen. 
Zo bespaart 1 kg van het gerecyclede materiaal maar liefst:
• 541 liter water
• 54,4 CO2 (kg)
• 92 kWh
  
Afmeting: 20 × 12,5 × 6 cm.

Impact AWARE basic RPET toilettas 01Geen greenwashing, maar een eerlijk verhaal vertellen over duurzaamheid! Deze Impact toilettas is gemaakt met 300D RPET met AWARE ™ tracer. Met AWARE ™ zijn het gebruik van echte gerecyclede stoffen en claims over watervermindering gegarandeerd, door gebruik te maken van de unieke tracer en blockchain-technologie van AWARE™. Bespaar water en gebruik echte gerecyclede stoffen. Met de focus op water wordt 2% van de opbrengst van elk verkocht Impact-product gedoneerd aan Water.org. In deze toilettas past gemakkelijk al je dagelijkse benodigdheden als je onderweg bent. De toilettas heeft een simplistisch ontwerp. Door gebruik te maken van deze toilettas heb je 1,4 500ml PET-flessen hergebruikt en 0,84 liter water bespaard. Waterbesparing is gebaseerd op cijfers in vergelijking met conventionele vezels. Deze berekende indicatie is gebaseerd op betrouwbare LCA-gegevens zoals gepubliceerd door Textile Exchange in hun Material Snapshots 2016.

Afmeting: 13 x 8 x 21 cm.

Gerecycled Katoenen Etui ToilettasKatoenen etui/toilettas, gerecycled katoen, 150 gr/m2.

Afmeting: 13,0 x 24,0 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RB Toiletry BagHet beste promotionele geschenk is een schone wereld. Groene Gadgets gelooft dat het beste geschenk een schone wereld is en hier dragen wij dan ook aan bij door elke tas te maken van gerecyclede PET-flessen. Wij recyclen 3 tot 32 gebruikte PET-flessen voor elke tas. Geef de gebruikte PET-flessen een nieuw leven en help ons plastic afval te verminderen.

Een product waar in totaal 7 PET-flessen voor zijn verwerkt in onze RB Toilet Tas. Deze unisex toilettas heeft een stijlvol en ongecompliceerd ontwerp en is ideaal om mee te nemen tijdens een stedentrip of op vakantie.

 

Appel ToilettasWauw! 'S Werelds eerste luxe toiletartikelen tas gemaakt van appels! Ontworpen in Zwitserland en handgemaakt met liefde in Italië. Deze baanbrekende technologie is zowel duurzaam als wreedheidvrij. Meer specifiek, deze luxe toilettas lijkt op leer maar is in feite gemaakt van ... appels! Hoe werkt dat? Appels die worden gebruikt om appelsap te maken laten een vezelig vruchtvlees achter. En deze pulp kan worden gebruikt om meel te maken. Textuur en kleuren worden toegevoegd aan het meel, dat dan als een materiaal voor naaien kan worden gebruikt. Het resultaat? Een tas met luxe toiletartikelen, maar er volgen nog veel meer producten gemaakt van appelfracties!

Canvas toilettas PVC vrij 01Deze toilettas van natuurlijk en duurzame canvas is een ideale reisgenoot die gemakkelijk in uw handbagage past. PVC vrij.

Afmeting: 13,0 x 9,0 x 23,0 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Florida toilettas 01Florida toilettas 02600D ripstop inclusief spiegeltje en metalen ophanghaak. PVC free.

Afmeting: 14,5 x 15,5 x 27,0 cm.

 

 

 

 

 

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input