Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Toilettas

Gerecycled Katoenen Etui ToilettasKatoenen etui/toilettas, gerecycled katoen, 150 gr/m2.

Afmeting: 13,0 x 24,0 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RB Toiletry BagHet beste promotionele geschenk is een schone wereld. Groene Gadgets gelooft dat het beste geschenk een schone wereld is en hier dragen wij dan ook aan bij door elke tas te maken van gerecyclede PET-flessen. Wij recyclen 3 tot 32 gebruikte PET-flessen voor elke tas. Geef de gebruikte PET-flessen een nieuw leven en help ons plastic afval te verminderen.

Een product waar in totaal 7 PET-flessen voor zijn verwerkt in onze RB Toilet Tas. Deze unisex toilettas heeft een stijlvol en ongecompliceerd ontwerp en is ideaal om mee te nemen tijdens een stedentrip of op vakantie.

 

Appel ToilettasWauw! 'S Werelds eerste luxe toiletartikelen tas gemaakt van appels! Ontworpen in Zwitserland en handgemaakt met liefde in Italiƫ. Deze baanbrekende technologie is zowel duurzaam als wreedheidvrij. Meer specifiek, deze luxe toilettas lijkt op leer maar is in feite gemaakt van ... appels! Hoe werkt dat? Appels die worden gebruikt om appelsap te maken laten een vezelig vruchtvlees achter. En deze pulp kan worden gebruikt om meel te maken. Textuur en kleuren worden toegevoegd aan het meel, dat dan als een materiaal voor naaien kan worden gebruikt. Het resultaat? Een tas met luxe toiletartikelen, maar er volgen nog veel meer producten gemaakt van appelfracties!

Canvas toilettas PVC vrij 01Deze toilettas van natuurlijk en duurzame canvas is een ideale reisgenoot die gemakkelijk in uw handbagage past. PVC vrij.

Afmeting: 13,0 x 9,0 x 23,0 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Florida toilettas 01Florida toilettas 02600D ripstop inclusief spiegeltje en metalen ophanghaak. PVC free.

Afmeting: 14,5 x 15,5 x 27,0 cm.

 

 

 

 

 

 

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec