Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Vogel Voederhuis

Vogelzaden to go huisHet vogelzaden to-go huis is een waar culinair genot voor lokale wilde vogels. Het huisje is volledig van karton. Minimale afname: 250 stuks.

Afmeting: 15,5 x 9,5 x 6,0 cm.

 

 

 

 

Vogel VoederhuisDit vogel voederhuis heeft een moderne uitstraling met het zwarte dak. Door het touw aan de bovenkant is het eenvoudig op te hangen aan een tak of haak. Door de drie verschillende ingangen kunnen er meerdere vogels tegelijk eten. Dit voederhuis is afgevuld met bollen met zonnebloempitten.

Afmeting: 10,5 x 9 x 25 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Vogel Voederhuis XLDit vogel voederhuis heeft een moderne uitstraling door het zwarte dak. Door het touw aan de bovenkant is het eenvoudig op te hangen aan een tak of haak. Door de vijf verschillende ingangen kunnen er meerdere vogels tegelijk eten.

Afmeting: 10,5 x 9 x 35 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Esmee 100 gerecyclede voerbak incl. touw 01Esmee is lief op meerdere manieren. Zo is ze lief voor onze wereld omdat ze volledig gemaakt is uit gerecyclede, oude drankverpakkingen. Daarnaast is ze lief voor jou omdat ze zo gemakkelijk is in gebruik; je klikt er een pot vogelpindakaas of wat suetbollen in en ze is klaar voor gebruik. En als laatst is Esmee natuurlijk lief voor onze zingende vrienden, omdat ze op een veilige manier voer aanbiedt aan de kleinere vogels. Esmee is voorzien van een touw en laat zichzelf graag sierlijk schommelen op een leuke plek in de boom en is uitermate geschikt voor vogelpindakaaspotten en suetbollen. Te bestellen vanaf 25 stuks met bedrukking.

 

Lifetime Garden Vogel VoederhuisDit vogelvoederhuis is een leuk vogelhuisje op standaard, leuk om vogels naar je tuin te lokken. Met dit houten vogelvoederhuis verwelkom je de vogels in je tuin. Het vrijstaande voederhuis is 115 cm hoog en staat stevig op 4 pootjes. Dit Lifetime Garden vogelvoederhuis is een leuk vogelhuisje op standaard, leuk om vogels naar je tuin te lokken. Met dit houten vogelvoederhuis verwelkom je de vogels in je tuin. Het vrijstaande voederhuis is 115 cm hoog en staat stevig op 4 pootjes. Het dakje zorgt ervoor dat het vogelvoer droog blijft. Dit voederhuisje wordt als (simpel) bouwpakket geleverd. Minimale afname: 115 stuks.

Afmeting: 115 x 35 x 35 cm.

 

 

 

 

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec