Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Vogelhuis

VogelhuisjeMaak van de tuin een vogelparadijs met dit rustieke nestkastje. Met de 30mm opening is het geschikt voor kleine tuinvogels zoals mezen. De koolmees is ook een natuurlijke vijand van de eikenprocessierups en met een paar bewoners kan overlast worden verminderd. Het hout is gecertificeerd en afkomstig van hernieuwbare bronnen. 1,5 cm dik hout voor isolatie en aan de onderkant is het huisje voorzien van kieren voor drainage. Het gebruikte hout is gecertificeerd en afkomstig van hernieuwbare bronnen.

Afmeting: 59 x 26,5 x 55 cm.

 

 

 

 

Vogelhuisje RustiekMaak van de tuin een vogelparadijs met dit rustieke nestkastje. Met de 30mm opening is het geschikt voor kleine tuinvogels zoals mezen. De koolmees is ook een natuurlijke vijand van de eikenprocessierups en met een paar bewoners kan overlast worden verminderd. Het hout is gecertificeerd en afkomstig van hernieuwbare bronnen. 15mm dik hout voor isolatie en aan de onderkant is het huisje voorzien van kieren voor drainage.

Afmeting: 12 x 14,5 x 22,5 cm.

 

 

 

 

 

Vogelhuisje BouwpakketBouw je eigen vogelhuisje. Dit 7-delige bouwpakket vogelhuisje kan opgezet worden zonder gereedschap. Het is gemaakt van MDF hout en wordt in een geschenkverpakking geleverd inclusief instructies.

Afmeting: 14,2 x 12,1 x 17,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

WoohouseBouw je eigen vogelhuisje van MDF.

Afmeting: 14 x 10,5 x 17 cm.

 

 

 

 

 

 

Vogelhuisje 01Onze gevederde vrienden zijn blij met eten in het koude seizoen - wat is er mogelijk? Jazeker, een vogelhuisje als voederplaats! De afzonderlijke stukken hout worden in elkaar gezet en met het meegeleverde snoer buiten opgehangen om een ​​vogelvoeder te maken. Minimale afname: 250 stuks.

Afmeting: 9,5 x 15,5 x 6,0 cm.

 

 

 

 

Coco BirdhouseNieuw bij Groene Gadgets: Coco Birdhouse. Een vogelhuisje gemaakt van een gebruikte Kokosnoot! Hand gemaakt in Sri Lanka. En ja, we graveren hem ook!

 

 

 

 

 

 

 

Vogelhuis Vakantie Lifetime Garden

Een vrolijk gedecoreerd vogelhuisje. Dit vogelhuisje heeft het model van een caravan en busje en is aangekleed in verschillende vakantie taferelen. Verpakt per 4 stuks. Materiaal: Hout. Kleur: Multi. Merk: Lifetime Garden. Minimale afname: 118 stuks.

Afmeting: 28 x 17 x18 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec