Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Bamboe Producten

Spiegel CatanzaroDeze handige ronde spiegel is de perfecte metgezel in elke handtas. De achterzijde van bamboe kan mooi worden voorzien van uw logo, door middel van een lasergravure, tampondruk of UV-druk.

Afmeting: 8 x 8 x 0,8 cm.

 

 

SENZA Bamboo Cheese ClocheCompacte kaasplank van 100% ecologisch verantwoord bamboe materiaal met een glazen stolp en handige draaglus. Met deze kaasstolp worden de kazen mooi gepresenteerd op tafel en blijft de kaas langer vers. De kaasstolp heeft een zeer chique uiterlijk en is daarnaast eenvoudig schoon te maken. Per stuk verpakt in een full color showdoos.

Afmeting: 13,5 x 13,5 x 11 cm.

 

 

 

 

 

SENZA Bamboo Pizza Cutting Plate with SlicerDit stijlvolle pizza bord en de handige pizza-slicer van 100% ecologisch verantwoord bamboe materiaal zijn speciaal ontworpen om dit Italiaanse gerecht eenvoudig in punten te verdelen. Breng de authentieke Italiaanse sfeer aan tafel door de Pizza di Mama met dit bord op een speciale manier op te dienen. Per set verpakt in een full color showdoos.

Afmeting: 30 x 30 x 4 cm.

 

 

 

 

 

SENZA Bamboo Tapas Plate with KnifesStevige en robuuste 4-delige tapasplank met handvat en drie bijpassende mesjes. De plank en de handvatten zijn gemaakt van 100% ecologisch verantwoord bamboe materiaal. Deze tapasplank heeft een zeer chique uitstraling met de drie uitsparingen voor de mesjes. Een sfeervol artikel voor op iedere tafel.

Afmeting: 55,5 x 17 x 2 cm.

 

 

 

 

 

 

Bamboe Tapas Tray Cups SenzaVolledige tapas set inclusief serveerplank en drie schaaltjes met deksels en lepels van 100% ecologisch verantwoord bamboe materiaal. Deze multifunctionele schaaltjes zijn onder andere te gebruiken voor tapas, borrelhapjes, sausjes en dergelijke. Een waar pronkstuk op tafel! De schaaltjes zijn vaatwasser bestendig. Per stuk verpakt in een full color showdoos.

Afmeting: 31 x 10 x 11 cm.

 

 

 

 

 

 

Bamboe Salade SchaalRoyale salade serveerschaal met passende deksel en bestek van 100% ecologisch verantwoord bamboe materiaal. Het bestek is op te bergen in de speciale uitsparingen aan de bovenzijde van het deksel. Een pronkstuk op tafel tijdens het diner. De serveerschaal is vaatwasser bestendig.

Afmeting: Ø 25 x 12 cm.

 

 

 

 

 

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input