Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Insectenhotels

InsectenhotelInsecten vervullen veel taken in onze tuinen. Zij bestuiven planten en fungeren als natuurlijke ongediertebestrijders en zijn zo een belangrijk onderdeel van ecologisch tuinieren. Dit insectenhotel biedt bijen en vlinders tegelijkertijd de kans om te nestelen en te overwinteren. Bijen verschuilen zich vaak in holle rietjes waarbij iedere soort een voorkeur heeft voor een ander formaat.

Afmeting: 13,50 x 17,50 x 23,50 cm.

 

 

 

 

 

Klein Insectenhotel 01Insecten zijn onmisbaar in de natuur! Door dit insectenhotel te plaatsen help je ze om van daaruit hun nuttige werk te doen. Dit kleine insectenhotel zal solitaire bijen en gaasvliegen huisvesten. Het insectenhotel moet op een zonnige plaats, beschermd tegen wind en regen, minimaal 50 cm vanaf de bodem worden geplaatst. De voorkant met de opening moet op de zonzijde worden geplaatst. Aan de achterkant zit een gat om gemakkelijk op te hangen. Gemaakt van hout.

Afmeting: 17 x 3,5 x 12 cm.

 

 

 

 

InsectenhotelHouten insectenhotel dat onderdak biedt aan diverse insecten zoals vlinders, bijen, wespen en lieveheersbeesjes. Een warme en beschutte plaats om de insecten te laten overwinteren.

Afmeting: 24,6 x 20,0 x 7,7 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Insektenhotel Lifetime Garden 02Verwelkom kleine vliegende gasten in je tuin met een heus hotel. Dat is niet alleen leuke aankleding; je helpt ook het milieu! Sommige insecten hebben het moeilijk, terwijl ze onmisbaar zijn voor het ecosysteem en je tuin alleen maar goed doen. Het Lifetime Garden insectenhotel biedt onderdak en bescherming aan allerlei soorten nuttige insecten in je tuin, bijvoorbeeld om te overwinteren. Vooral lieveheersbeestjes en vlinders maken gebruik van het hotel, naast solitaire bijen en wespen. Hang het hotel op een zonnige plek op het zuiden met veel bloemen in de omgeving.

Dit insectenhotel bestaat in 2 varianten. Je ontvangt automatisch 1 van de 2. Ze zijn beide van hout, gelijk in omvang met een dakje van boomschors. Ook de indeling is gelijk, alleen de vulling varieert en de kleur van het middelste vakje. In beide varianten vind je rietstengels, houtblokjes met boorgaten en een verticale opening, speciaal voor vlinders. In de ene versie zitten dennenappels en lang, dik blad. In de andere zit zaagsel.
Minimale afname: 143 stuks.

Afmeting: 30 x 10 x 28 cm.


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input