Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Solar Bouwpakketten

Zonnewoning met tuinSolar miniatuurmodel een ingebouwde oplaadbare batterij zorgt 's avonds na het opladen voor een paar uur licht. Model voor schoollessen Model van een zelfvoorzienende stroomvoorziening, off-grid is de toekomst Het plezier van een zonnesysteembeheerder.

 • Miniatuurmodel op zonne-energie
 • een ingebouwde accu zorgt na het opladen 's avonds voor enkele uren licht.
 • Model voor schoollessen
 • Model van een zelfvoorzienende stroomvoorziening, off-grid is de toekomst
 • Het plezier van een zonnesysteembeheerder om 's avonds het licht van het huis te bewonderen en overdag het zonnehuis op de vensterbank in de zon te zetten. 'S Avonds na zonsondergang doet ze dienst als decoratieve lamp op tafel of in de kinderkamer
 • In de bijgeleverde schaal kunnen kinderen de kleinste kruidentuin creëren. Zaad is inbegrepen.

 

Zonnehuis BlisterHet kleinste zonnehuis ter wereld. Overdag opladen op de zonnige vensterbank, 's nachts een aangenaam decoratief licht.

 • Het kleinste zonnehuis ter wereld - zelfvoorzienende stroomvoorziening in miniatuur.
 • Een object gemaakt van ABS-kunststof met een zonnemodule geïntegreerd in het dak
 • Amorfe zonnecel voor binnen en buiten.
 • Miniatuurmodel (zelfvoorzienende stroomvoorziening) voor schoollessen
 • Solar decoratie lamp

 

 

Solar Bouwpakket 14 in 1 Roll-E Solar Robot KitHet onderwijs bouwpakket 14 in 1 Roll-E van de solar-robot is verdeeld in twee moeilijkheidsniveaus. In elk niveau kunnen opeenvolgend zeven verschillende modellen worden gebouwd. Incl. geïllustreerde, stap-voor-stap handleiding voor elk model, per stuk.

Veiligheidswaarschuwingen
LET OP! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar
Dit product bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden
Kans op verstikkingsgevaar
Aanbevolen leeftijd: vanaf 10 jaar

 

Solar Bouwpakket RecyclerGooi je lege blikje niet weg en bewaar ook de lege plastic fles en die oude CD.
Je kan ze gebruiken om zelf recycle speelgoed te maken met de Solar Recycler doos van Groene Gadgets.
In de doos vind je een zonnepaneel, motor en duidelijke handleiding om verschillende modellen te bouwen voor lang speelplezier.
Bouw zes verschillende modellen: Bottle Yacht, Walking robot, Street roller, CD-racer, Drummer robot en Flying bird. Je kan 1 model per keer bouwen.
 
Let's play green!

Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar
Afmeting doos: 27x19x9cm
Handleiding: Nederlands, Engels en vele andere talen

Solar Bouwpakket Space FleetDit is een innovatieve, wetenschappelijke zonne-energiekit. Het geeft kinderen de kans kennis te maken met wetenschappelijke principes. Tegelijkertijd helpt het ze hun creativiteit te vergroten, en hun gedachten over ruimteonderzoek te ontwikkelen. Deze kit bevat in elkaar te klikken plastic onderdelen (zonder gereedschap of lijm), een oplaadbare microbatterij, een zonnepaneel en andere accessoires. Zonlicht drijft de motor aan, zet het ruimtestation in werking, en de astronaut gaat lopen. Het ruimtestation kan worden omgebouwd tot de Ruimte Mech, die direct in zonlicht kan lopen. Kinderen ontdekken door met deze kit te spelen de onmetelijke ruimte. De kit kan worden aangedreven door een zonnepaneel of een oplaadbare microbatterij (beide in de kit aanwezig). De oplaadbare microbatterij kan op twee manieren worden geladen. Een daarvan is door middel van direct zonlicht, en de andere is met behulp van alkaline batterijen (niet bijgesloten). De kinderen kunnen zowel binnen als buiten genieten van hun ruimteavontuur. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Bevat kleine onderdelen.

Solar Bouwpakket 7 in 1 Solar E-StationMet deze bouwkit, kan je 6 verschillende voertuigen bouwen zoals een racecar, een truck etc. en ook een solar oplaad station (tanker).

Jong en oud experimenteren met dit speelgoed om zelf de kracht te ervaren van "Solar Energie", het is leerzaam en daarnaast is het ook gewoon leuk.

De voertuigen rijden op solar om energie op te slaan in de condensator.

Bij het gas station wordt de condensator via zonnecellen de batterij opgeladen.

De oplaadtijd is ongeveer 4-25 seconden. Nu is het voertuig naar keuze klaar voor vertrek.

Dit is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van solar wetenschap waarbij kinderen (jong en oud) de verschillende manieren van aandrijven en opladen van een machine leren waarbij ze hun inventiviteit en verbeelding gebruiken.

De kit met alle onderdelen die je aan elkaar kunt clicken om alle verschillende modellen te kunnen maken. (Joepie ik heb geen lijm nodig), zonne panelen en accessoires. Het is vrij eenvoudig om alle modellen in elkaar te zetten.

Je zult uren plezier beleven bij het veranderen van de voertuigen in 5 verschillende modellen en om er binnen en buiten mee te rijden.

Solar bouwpakket AssembleSolar bouwpakket "Assemble":
Bouw 6 verschillende modellen; een windmolen, vliegtuig, auto, dier, schip of "jetski". Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Formaat: 16,7 x 18,7 cm.

 

 

 

 

 

 

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec