Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Solar Gadgets

SOL Solar Douche 20L 01Met de SOL Solar Douche kun je waar dan ook douchen. De PVC binnenzak kan maar liefst 20 Liter water bevatten en zal deze in de zon binnen 3 uur verwarmen. De temperatuur van het water is af te lezen op de thermometer aan de achterkant van het product. Aan de voorkant vind je een stevige stoffen voering met een zakje voor bijvoorbeeld shampoo. Ophangen van de douche doe je met het verstelbare handvat, deze kun je open met de zijsluiting. Let op de SOL Solar Douche is niet geschikt om drinkwater in te bewaren.

Lengte: 60,00 cm.
Gewicht: 259 gram.

 

 

 

 

 

 

 

solar brother sungood kooktoestel op zonne energie 01De Sungood Solar Cooker is een kooktoestel dat werkt volgens het slow cooking principe en deze werkt geheel op reflectie van zonnestralen.
Een speciaal geconstrueerde spiegelset vangt de stralen op en deze verwarmen de pot of pan.

Set bevat spiegelset
kookboekje en instructies.
draagtasje katoen.

eet smakelijk
kookboekje met handige tips en instructies

Lengte: 60,00 cm.
Gewicht: 1481 gram.

 

Solar Brother SunLab Kooklaboratorium op Zonne energie 01De SunLab is een eenvoudige educatieve mini oven/keuken die werkt op zonne-energie. Snel in elkaar gezet en werkt zonder vuur! Een mooie manier om kinderen de basis van koken te leren. In slechts 10 minuten kan je bijvoorbeeld al genieten van overheerlijke chocoladefondue met vers fruit lekker in de vrije natuur. Een kaasfondue maak je in 20 minuten en een verse mini pizza heb je in 30 minuten klaar. Probeer het uit met je favoriete recepten. Ga je de uitdaging aan? Veel kookplezier.

Deze SunLab kooklaboratorium bevat:
- Doos met 9 stuks S-ReflecT© spiegels voor het opvangen van zonnewarmte
- Thermometer
- Twee siliconen bakvormen
- Houten staafjes
- Kookboekje met handige tips en instructies

Lengte: 27,00 cm.
Gewicht: 260 gram.

 

Solar Brother SunMoove Solar Oplader 65W 02De Solar Brother SunMoove Solar Oplader 6,5W is een ultradun en lichtgewicht opvouwbaar zonnepaneel. Door zijn kleine formaat past dit zonnepaneel zelfs in een broekzak, en is daarmee een essentiële bondgenoot in het dagelijks leven. De SunMoove wordt geleverd met een oplaadkabel. Deze heeft een iPhone, een micro USB en een USB C aansluiting. De Sunmoove heeft geen interne opslag, het wordt dan ook aangeraden om op bewolkte dagen een powerbank te gebruiken.

Eigenschappen:
- Vermogen : 6,5 Watt / 1.300 mA
- LED-oplaadindicator
- Indicatieve oplaadtijd: 1.000 à 5.000 mAh > 1u tot 5u
- Waterdicht paneel, IPX4

Het product wordt geleverd met:
- USB-C / Micro USB / iPhone-kabel
- Karabijnhaken (x2)

Lengte: 40,00 cm.
Gewicht: 205 cm.

Solar Brother SunMoove Solar Oplader 16W 03De Solar Brother SunMoove Solar Oplader 16W is een ultradun en lichtgewicht opvouwbaar zonnepaneel. Door zijn compacte formaat past dit zonnepaneel met gemak in een tas, en is daarmee een essentiële bondgenoot in het dagelijks leven. De SunMoove wordt geleverd met een oplaadkabel. Deze heeft een iPhone, een micro USB en een USB C aansluiting. De SunMoove heeft geen interne opslag, het wordt dan ook aangeraden om op bewolkte dagen een powerbank te gebruiken.

Eigenschappen:
- Vermogen : 16 Watt / 3200 mA
- LED-oplaadindicator
- Indicatieve oplaadtijd: 2000 à 10000 mAh > 1u tot 5u
- Waterdicht paneel, IPX4

Het product wordt geleverd met:
- USB-C / Micro USB / iPhone-kabel
- Karabijnhaken (x2)
- Zuignappen (x4)

Lengte: 48,00 cm.
Gewicht: 471 gram.


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input