Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Tassen

Bobby Compact anti diefstal rugtas 01Bobby Compact is het kleinere, kleurrijke familielid in de Bobby familie. Elke dag vinden er wereldwijd 400.000 zakkenrol incidenten plaats. Geen zorgen; dit kan jou niet meer overkomen met de Bobby anti-diefstal rugtas! Aan de buitenkant bevinden zich een aantal verborgen vakken zodat je je belangrijkste dingen altijd bij de hand hebt. Bobby Compact heeft een geintegreerde regenhoes in dezelfde kleur als je tas én een gratis mini-Bobby met opvouwbare boodschappentas. Aan de binnenzijde zitten gevoerde vakken voor een 14“ laptop, een tablet tot 9” en al je andere spullen. Geregistreerd ontwerp®

Afmeting: 39 x 14 x 28 cm.

 

 

 

Impact AWARE RPET lichtgewicht rolltop rugzak 01Geen greenwashing, maar een eerlijk verhaal over duurzaamheid! Deze Impact 300D RPET rolltop-rugzak is gemaakt met AWARE ™ -tracer. Met AWARE ™ zijn het gebruik van echte gerecyclede stoffen en claims over watervermindering gegarandeerd, door gebruik te maken van de unieke fysieke tracer en blockchain-technologie van AWARE. Bespaar water en gebruik echte gerecyclede stoffen. Met de focus op water wordt 2% van de opbrengst van elk verkocht Impact-product gedoneerd aan Water.org. Houdt het simpel en stijlvol met deze rolltop-rugzak. Een perfecte maat voor al je essentials. Deze rugzak heeft 11.6 500 ml PET-flessen hergebruikt en 6.92 liter water bespaard. Waterbesparing is gebaseerd op cijfers in vergelijking met conventionele vezels. Deze berekende indicatie is gebaseerd op betrouwbare LCA-gegevens zoals gepubliceerd door Textile Exchange in hun Material Snapshots 2016.

Afmeting: 46 x 14,5 x 31,5 cm.

RPET Cooler Bag 01Een prachtige design koeltas gemaakt van 100% Recycled PET. Ook de handige hengsels zijn gemaakt van gerecycled PET! De tas heeft twee soorten hengsels: Als gewone tas te dragen of met het herstelbare lange hengsel langs je schouders. De binnenkant is voorzien van een aluminium folie, alles blijft heerlijk koud. De tas is voorzien van een rits aan de bovenkant. Maar ook aan de voorkant zit een vakje met ritssluiting, voor bijvoorbeeld je telefoon en sleutels.

Afmeting: 40 × 44 × 10 cm.

 

Impact AWARE basic RPET toilettas 01Geen greenwashing, maar een eerlijk verhaal vertellen over duurzaamheid! Deze Impact toilettas is gemaakt met 300D RPET met AWARE ™ tracer. Met AWARE ™ zijn het gebruik van echte gerecyclede stoffen en claims over watervermindering gegarandeerd, door gebruik te maken van de unieke tracer en blockchain-technologie van AWARE™. Bespaar water en gebruik echte gerecyclede stoffen. Met de focus op water wordt 2% van de opbrengst van elk verkocht Impact-product gedoneerd aan Water.org. In deze toilettas past gemakkelijk al je dagelijkse benodigdheden als je onderweg bent. De toilettas heeft een simplistisch ontwerp. Door gebruik te maken van deze toilettas heb je 1,4 500ml PET-flessen hergebruikt en 0,84 liter water bespaard. Waterbesparing is gebaseerd op cijfers in vergelijking met conventionele vezels. Deze berekende indicatie is gebaseerd op betrouwbare LCA-gegevens zoals gepubliceerd door Textile Exchange in hun Material Snapshots 2016.

Afmeting: 13 x 8 x 21 cm.

RPET Opvouwbare TasDeze tas is gemaakt van 5 oude PET flessen, en is geheel opvouwbaar, in een bijgeleverd zakje. Het zakje kan worden gepersonaliseerd, maar ook de tas zelf.

Afmeting: 47 × 1 × 36 cm.

 

 

 

 

Cottonel Colour Katoenen boodschappentas met lange hengsels. Gewicht 180 g/m². Geproduceerd onder gecertificeerde standaarden met betrekking tot gebruik van schadelijke stoffen in textiel.

Afmeting: 38 x 42 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Impact AWARE RPET koeltasDeze AWARE ™ koeltas is de perfecte metgezel voor een picknick in de buitenlucht. Het PEVA hoofdcompartiment biedt plaats aan maximaal 9 blikjes. Het voorvak met ritssluiting geeft ruimte voor al je benodigdheden die je bij je hebt. De buitenstof bestaat uit AWARE ™ -polyester gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. AWARE ™ gebruikt alleen echt gerecyclede materialen die traceerbaar zijn vanaf de bron, wat dit echt uniek maakt. Door gerecyclede materialen te gebruiken, kunnen we enorme hoeveelheden water besparen, wat een positieve impact heeft op het milieu. Buitenkant 100% AWARE ™ gerecycled polyester. Interieur 100% PEVA. PVC vrij.

Afmeting: 21 x 13 x 22 cm.

 

 

 

 

Boodschappentas RPET ToteRPET gelamineerde non-woven boodschappentas met lange hengsels. Een klassiek tote/draagtasontwerp gemaakt om je dagelijkse boodschappen of andere items in te vervoeren. Draag de tas in je handen of over je schouder met de lange hengsels. Door het gerecyclede PET-plastic is deze tas een duurzame keuze. 100 gr / m².

Afmeting: 8 x 42 cm.

 

 

 

 

 

 

Katoenen Fruit en Groentetasje 02Katoenen fruit- en groentetasje, ecru.

Afmeting: 36 x 30 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerecycled Katoenen Etui ToilettasKatoenen etui/toilettas, gerecycled katoen, 150 gr/m2.

Afmeting: 13,0 x 24,0 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subcategorieën
Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec