Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Fruit met logo

Groene appel met witte bedrukkingGroene appel met witte bedrukking op 1 positie.

Bedrukkingsinformatie: Eetbare inkt.

 

 

 

 

 

 

 

Rode appel met witte bedrukkingRode appel met witte bedrukking op 1 positie.

Bedrukkingsinformatie: Eetbare inkt.

 

 

 

 

 

 

 

Peer met witte bedrukkingPeer met witte bedrukking op 1 positie.

Bedrukkingsinformatie: Eetbare inkt.

 

 

 

 

 

 

 

Sinaasappel met witte bedrukkingSinaasappel met witte bedrukking op 1 positie.

Bedrukkingsinformatie: Eetbare inkt.

 

 

 

 

 

 

 

Banaan zwarte bedrukkingBanaan met witte of zwarte bedrukking op 1 positie.

Bedrukkingsinformatie: Eetbare inkt.

 

 

 

 

 

 

 

Groene Appel met LogoEen groene appel met een gravure van uw logo, product of reclameboodschap. De gravure wordt door middel van een laser in de schil gebrand en veroorzaakt geen nadelige effecten voor de houdbaarheid of de eetbaarheid van de appel. De appel is na productie nog minstens 2 weken vers en heerlijk om te eten.

 

 

 

Citroen met LogoEen citroen met een gravure van uw logo, product of reclameboodschap. De gravure wordt door middel van een laser in de schil gebrand en veroorzaakt geen nadelige effecten voor de houdbaarheid of de eetbaarheid van de citroen De citroen is na productie nog minstens 2 weken vers en heerlijk om te eten.

 

 

 

Een sinaasappel met een gravure van uw logo, product of reclameboodschap. De gravure wordt door middel van een laser in de schil gebrand en veroorzaakt geen nadelige effecten voor de houdbaarheid of de eetbaarheid van de sinaasappel. De sinaasappel is na productie nog minstens 2 weken vers en heerlijk om te eten.

 

 

 

 

Hazelnoot met LogoEen hazelnoot met een gravure van uw logo, product of reclameboodschap. De gravure wordt door middel van een laser in de schil gebrand en veroorzaakt geen nadelige effecten voor de houdbaarheid of de eetbaarheid van de hazelnoot. De hazelnoot is na productie vers en heerlijk om te eten.

 

 

 

 

Kokosnoot met LogoEen kokosnoot met een gravure van uw logo, product of reclameboodschap. De gravure wordt door middel van een laser in de schil gebrand en veroorzaakt geen nadelige effecten voor de houdbaarheid of de eetbaarheid van de kokosnoot. De kokosnoot is na productie vers en heerlijk om te eten.

 

 

 

 

 

Subcategorie├źn





Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec