Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Onderzetters

Zaadpapier OnderzettersBierviltjes hebben een lange traditie als advertentieruimte. Vaak worden er humoristische slogans op de onderzetter gedrukt en komt de reclame optimaal tot zijn recht onder het genot van een koud biertje of limonade in een ontspannen sfeer. In plaats van in de prullenbak te belanden.

Rond: 90 mm diameter.
Vierkant: 10,0 x 9,0 cm.
Gewicht: 80 gram en 200 gram.

 

 

 

ECO Bierviltjes Rond 107 mmBierviltjes met een hoogwaardige offsetdruk op origineel bierviltkarton, zoals u dat van internationale brouwerijen kent. Deze topkwaliteit biedt tal van mogelijkheden en is een absoluut interactieve onderzetter. Ze bieden als onderzetter tal van mogelijkheden om elke campagne direct in het oog te laten springen. De vilten zijn ook te bestellen in een vierkante vorm.
Minimumafname: 1.000 stuks.
Materiaal: Gecertificeerd origineel houtpulp-bierviltkarton, 107 mm rond.
Bedrukking: 1- of 2 zijdig CMYK offset full colour, waarbij de afbeeldingen verschillend mogen zijn.

 

 

 

 

ECO Bierviltjes Vierkant 93 x 93 mmBierviltjes met een hoogwaardige offsetdruk op origineel bierviltkarton, zoals u dat van internationale brouwerijen kent. Deze topkwaliteit biedt tal van mogelijkheden en is een absoluut interactieve onderzetter. Ze bieden als onderzetter tal van mogelijkheden om elke campagne direct in het oog te laten springen. De vilten zijn ook te bestellen in een ronde vorm.
Minimumafname: 1.000 stuks
Materiaal: Gecertificeerd origineel houtpulp-bierviltkarton, 1,4 mm met afgeronde hoeken.
Bedrukking: 1- of 2 zijdig CMYK offset full colour, waarbij de afbeeldingen verschillend mogen zijn.

 

 

 

Onderzetters van gerecycled vilt 01Deze (pannen) onderzetters zijn gemaakt van gerecycled wolvilt, en gemaakt in Nederland! Deze unieke onderzetters van gerecycled wolvilt zijn een echte eye-catcher en mogen gezien worden op tafel. De drie bladvormige onderzetters zijn gemaakt van gerecycled wolvilt. Een water- en vuil afstotend materiaal dat de tafel beschermt tegen vlekken en krassen. Handig om in de buurt te hebben voor een hete pan, theepot of om een plant op te zetten.

Materiaal:
50% gerecycled Wol
30% wol
20% PE

Geleverd met het Global Recycled Standard certificaat.

Afmeting: 29 × 24 × 1,2 cm.

ECO Onderzetters 01Prachtige onderzetters gemaakt van 100% gerecycled plastic! Het afvalplastic dat we hier voor gebruiken bestaat uit kleine huishoudelijke apparaten (zoals bijv. sapcentrifuges, koffiezetapparaten). Al het plastic afval komt uit Nederland, en we maken ook de producten in Nederland. Op voorraad de kleuren groen en wit marmer motief, maar eigen modellen zijn ook mogelijk. We hebben (optioneel) ook een mooi opberg bakje erbij gemaakt, van bamboe. Wordt geleverd in een mooi WoW doosje, met het hele verhaal erop!

 

Wooden Drink PlatesDeze set van 6 ecologische houten onderzetters is een echt natuurproduct. Rechtstreeks afkomstig van de bron met zichtbare jaarringen. De onderzetters zijn aan één zijde voorzien van een leuke print in kerstthema. De andere zijde blijft hiermee geschikt voor gebruik door het jaar heen.

Afmeting: Ø 7 cm.

 

 

 

 

 

 

Bierpon ronde onderzetter van kurkRonde onderzetter van kurk.

Afmeting: Ø 10 x 0,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bierquad vierkante onderzetter van kurkVierkante onderzetter van kurk.

Afmeting: 9,5 x 9,5 x 0,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leisteen OnderzettersSet van 4 onderzetters van leisteen met onderkant van EVA.

Afmeting: 10 x 10 x 0,3 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ECO Onderzetter VierkantEen onderzetter met een vlak profiel gemaakt van 99,5% gerecycled materiaal waaronder autobanden en papier. Gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat de print in het product is gesmolten. Geleverd met anti-slip.

Afmeting: 0,30 x 9,50 x 9,50 cm.

 

 

 

 

 

 

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input