Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

ECO Paraplu

23 auto open storm proof RPET paraplu 02Deze geweldige RPET-paraplu biedt voldoende beschutting tegen de regen. De paraplu is gemaakt van duurzaam 190T pongee RPET polyester en ademt een tijdloos en klassiek ontwerp, zodat je zeker in stijl kunt reizen. Het frame is gemaakt van hoogwaardige materialen, met metalen frame en fiberglas baleinen die grote sterkte bieden, evenals een mooie uitstraling en afwerking.

Afmeting: 78 x 103 cm.

 

 

 

 

21 auto open close RPET paraplu 01Een geweldige combinatie van stijl en functionaliteit, deze auto open/close paraplu is een must-have accessoire voor wanneer de donkere wolken over trekken. Gemaakt met 190T pongee RPET polyester, dus de paraplu is niet alleen stijlvol, maar ook vriendelijk voor de planeet. Het beschikt over een tweedelig metalen frame en fiberglas baleinen.

Afmeting: 28 x 96 cm.

 

 

 

 

 

SINGIN MinigolfparapluMinigolfparaplu bij slecht weer
Verbinding gemaakt van glasvezel
Handvat van buis en gerecycled plastic
Automatisch openen

Afmetingen: L 83 cm - Ø103 cm
Materiaal: 100% gerecycled PET

 

 

 

 

 

RPET Opvouwbare ParapluBo 21" opvouwbare, automatische gerecyclede PET paraplu. Automatisch openende en sluitende paraplu met een gerecycled PET pongé polyester scherm. De stevige metalen schacht en het hoogwaardige frame met glasvezel ribben bieden maximale flexibiliteit bij winderige omstandigheden. Geleverd met een zakje en kan gemakkelijk in een handtas of rugzak worden opgeborgen en mee worden genomen. In combinatie met het houten handvat en het gerecyclede PET pongé polyester scherm biedt het model een duurzame keuze. Verkrijgbaar in de meest diverse moderne kleuren met een groot decoratievlak op elk van de panelen en ook de houten handgreep kan worden gedecoreerd. Gerecycled PET pongé polyester.

Afmeting: 28,5 x Ø 98 cm.

 

 

 

RPET parapluWauw! Deze paraplu is gemaakt van 100% gerecycleerde PET-flessen (RPET / Social Plastic)!

- Recycling bespaart 75% op fossiele brandstoffen tijdens productie, en nog eens 5% tijdens verbranding.
- Gerecycled PET-plastic gebruikt 90% minder water dan normaal PET.

OPMERKING: Met deze RPET-paraplu ondersteunt u Plastic Bank: een sociale onderneming met het hoofdkantoor in Canada die plastic afval uit onze oceanen wil opruimen en waardevolle kansen biedt voor verarmde gemeenschappen. Plastic Bank biedt inwoners van Haïti, de Filippijnen en Indonesië contanten of vouchers in ruil voor het afval dat ze verzamelen, dat vervolgens wordt gerecycled tot producten. Het merk staat bekend als Social Plastic®. Groene Gadgets heeft een exclusief samenwerkingscontract met Plastic Bank.

Het is mogelijk om te paraplu te bedrukken.

Seatle 2 in 1 Mini paraplu boodschappentasOpvouwbare paraplu, boodschappentas, 100% gerecycled PET-materiaal.

Kleuren: Zwart, rood, molgrijs.
Afmetingen: 30 x 34 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Kurk parapluParaplu. Kurk. Houten steel en handvat. Automatisch. ø1050 mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

De enige druppel die u voelt is het handvat van deze paraplu. De paraplu heeft een diameter van 90cm die kan worden opgevouwen in een compacte vorm. Gemaakt van rPET (gerecyclede PET flessen) & reSound®. Geregistreerd ontwerp®

Kleuren: Wit/zwart, blauw/zwart, zwart/zwart.
Afmetingen: 54,3 x 88,0 cm.

 

 

 

 

 

bottlebrella 2De stof van de BottleBrella, is gemaakt uit 100% gerecycled materiaal en de baleinen zijn van fiberglas, waardoor deze “windproof” is.
Vanaf 500 stuks zijn deze te verkrijgen in zwart en vanaf 3.000 stuks, geheel in eigen PMS.

 

 

 

 

 

 

 

Brolly Opvouwbare ECO Paraplu groenBrolly Opvouwbare ECO Paraplu groenBrolly Opvouwbare ECO Paraplu bovenkantBrolly Opvouwbare ECO Paraplu alle kleurenBrolly Opvouwbare ECO Paraplu groen in hoesVerpakking Brolly Opvouwbare ECO Paraplu
Brolly is de ecologische oplossing in het hogere segment voor regenachtige dagen. Met het 100% RPET canvas, het ergonomische Resound® handvat en het unieke open/sluit systeem beschermt het u tegen nattigheid. Geregistreerd ontwerp®

Leverbaar in de volgende kleuren: Wit, zwart, blauw en limegroen.

Paraplu is voor 100% gemaakt uit gerecyclde PET flessen.
Handvat is voor 45% gemaakt uit biologisch materiaal, verkregen uit plantaardig materiaal in plaats van aardolie. Draagt bij aan een verminderde ecologische voetafdruk.

.

ECO Paraplu donker blauwECO Paraplu GroenECO Paraplu lichtblauwECO paraplu roodECO paraplu witECO Paraplu zwart
100% recycled plastic bottles Falcone® Golfparaplu, zwart rubber gecoat handvat.

We kunnen anderen niet aanmoedigen om te recyclen tenzij we alles in het werk stellen het zelf te maken. De ECO paraplu luifel stof bestaat uit 100% gerecycled plastic flessen en vermindert dus de ecologische voetafdruk zo veel mogelijk.

Lengte: 90 cm
Diameter: 120 cm

 

Opvouwbare eco paraplu donker blauwOpvouwbare eco paraplu groenOpvouwbare eco paraplu licht blauwOpvouwbare eco paraplu roodOpvouwbare eco paraplu witOpvouwbare eco paraplu zwart
100% recycled plastic bottlesWe kunnen anderen niet aanmoedigen om te recyclen tenzij we alles in het werk stellen het zelf te maken. De ECO paraplu luifel stof bestaat uit 100% gerecycled plastic flessen en vermindert dus de ecologische voetafdruk zo veel mogelijk.

miniMAX® Opvouwbare paraplu, 3-delig, bijpassend gekleurd rubber gecoat handvat, met foedraal.

.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec