Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

ECO Paraplu

ECO Falcone Windproof GolfparapluFALCONE® - ECO - HANDOPENING - WINDPROOF - Ø 130 CM - ZWART/WITGP-78 Falcone hoge kwaliteit windproof golfparaplu. Het hoogwaardige doek is voor 100% gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Deze Falcone ECO-versie heeft een zwarte glasfiber stok en een extra sterk dubbel glasfiber frame, cyaanblauwe accenten, zwart rubber handvat met Falcone doming, en luxe foedraal. De ideale golfparaplu voor de milieubewuste gebruiker.

Afmeting: 101 x 7 x 7 cm.

 

Everest RPET paraplu 23 inchWoW! Paraplu met een RPET 190T pongee polyester bespanning (gemaakt van gerecyclede PET-flessen). Deze duurzame paraplu heeft een metalen steel en een glasvezel frame. Met houten handgreep en klittenbandsluiting.

Afmetingen: Ø 102 x 83 cm.

 

 

 

 

 

 

 

20.5 Impact AWARE RPET 190T mini parapluGeen greenwashing, maar een eerlijk verhaal over duurzaamheid! Deze Impact-paraplu is gemaakt van 190T RPET-pongee met AWARE™ -tracer. Met AWARE™ wordt het gebruik van echte gerecyclede stoffen en claims over waterreductie gegarandeerd door gebruik te maken van de unieke fysieke tracer en blockchain-technologie van AWARE™. Bespaar water en gebruik echte gerecyclede stoffen. Met de focus op water wordt 2% van de opbrengst van elk verkocht Impact-product gedoneerd aan Water.org. Deze manueel te openen mini-paraplu met 3 secties heeft het perfecte formaat om in uw tas of auto te bewaren voor een noodgeval. Metalen frame, metalen baleinen met PP handvat. Het doek heeft 4.2 liter water bespaard en er zijn 7.1 PET-flessen(500ml) voor hergebruikt. Waterbesparing is gebaseerd op cijfers in vergelijking met conventionele vezels. Deze berekende indicatie is gebaseerd op betrouwbare LCA-gegevens zoals gepubliceerd door Textile Exchange in hun Material Snapshots 2016.

Afmeting: 56 x 95 cm.

Kurk Paraplu Quora 0223 inch paraplu van kurk met bamboe schacht en houten handvat. De fiberglas baleinen maken dit een sterke, maar lichtgewicht paraplu. Blijf droog tijdens de regen met deze uniek uitziende paraplu. Het natuurlijke kurkmateriaal geeft hem een opvallende uitstraling en maakt deze paraplu ook een zeer duurzame keuze. De uiteinden en bovenkant zijn van zwart plastic. De paraplu heeft een auto-open functie en handmatige sluiting.

Afmeting: Ø 104 x 89 cm.

 

 

 

 

20.5 Impact AWARE RPET 190T Pongee bamboo mini umbrella 01Geen greenwashing, maar een eerlijk verhaal over duurzaamheid! Deze Impact-paraplu is gemaakt van 190T RPET-pongee met AWARE™ -tracer. Met AWARE™ wordt het gebruik van echte gerecyclede stoffen en claims over waterreductie gegarandeerd door gebruik te maken van de unieke fysieke tracer en blockchain-technologie van AWARE™. Bespaar water en gebruik echte gerecyclede stoffen. Met de focus op water wordt 2% van de opbrengst van elk verkocht Impact-product gedoneerd aan Water.org. Deze manueel te openen mini-paraplu met 3 secties heeft het perfecte formaat om in uw tas of auto te bewaren voor een noodgeval. Metalen frame, metalen baleinen met mooi bamboe handvat. Het doek heeft 4.5 liter water bespaard en er zijn 7.6 PET-flessen(500ml) voor hergebruikt. Waterbesparing is gebaseerd op cijfers in vergelijking met conventionele vezels. Deze berekende indicatie is gebaseerd op betrouwbare LCA-gegevens zoals gepubliceerd door Textile Exchange in hun Material Snapshots 2016.

Afmeting: 58 x 96 cm.

Paraplu RPET CumuliParaplu, 23 inch. 190T RPET pongee met houten steel, uiteinden en top. Zwart metalen baleinen. Houten handvat, natuurlijke uitstraling. Opent automatisch en sluit handmatig.

Kleuren: Zwart, blauw, grijs.
Afmeting: Ø 107 x 59,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

23 Impact AWARE RPET 190T storm proof parapluGeen greenwashing, maar een eerlijk verhaal over duurzaamheid! Deze Impact-paraplu is gemaakt van 190T RPET-pongee met AWARE™ -tracer. Met AWARE™ wordt het gebruik van echte gerecyclede stoffen en claims over waterreductie gegarandeerd door gebruik te maken van de unieke fysieke tracer en blockchain-technologie van AWARE™. Bespaar water en gebruik echte gerecyclede stoffen. Met de focus op water wordt 2% van de opbrengst van elk verkocht Impact-product gedoneerd aan Water.org. Wanneer regen en harde wind nadert, zorgt deze stormbestendige, handmatig te openen paraplu van 23 inch ervoor dat u droog en comfortabel blijft. Glasvezelframe, glasvezelribben en EVA-handgreep. Het doek heeft 4.5 liter water bespaard en er zijn 7.5 PET-flessen(500ml) voor hergebruikt. Waterbesparing is gebaseerd op cijfers in vergelijking met conventionele vezels. Deze berekende indicatie is gebaseerd op betrouwbare LCA-gegevens zoals gepubliceerd door Textile Exchange in hun Material Snapshots 2016.

Afmeting: 81 x 103 cm.

23 Impact AWARE RPET 190T auto open bamboe parapluGeen greenwashing, maar een eerlijk verhaal over duurzaamheid! Deze Impact-paraplu is gemaakt van 190T RPET-pongee met AWARE™ -tracer. Met AWARE™ wordt het gebruik van echte gerecyclede stoffen en claims over waterreductie gegarandeerd door gebruik te maken van de ontwrichtende fysieke tracer en blockchain-technologie van AWARE™. Bespaar water en gebruik echte gerecyclede stoffen. Met de focus op water wordt 2% van de opbrengst van elk verkocht Impact-product gedoneerd aan Water.org. Wanneer regen en harde wind naderen, zorgt deze auto-open paraplu van 23 inch ervoor dat u droog en comfortabel blijft. Metalen frame, glasvezelribben en stijlvol bamboe handvat. Het doek heeft 4.9 liter water bespaard en er zijn 8.2 PET-flessen(500ml) voor hergebruikt.
Waterbesparing is gebaseerd op cijfers in vergelijking met conventionele vezels. Deze berekende indicatie is gebaseerd op betrouwbare LCA-gegevens zoals gepubliceerd door Textile Exchange in hun Material Snapshots 2016.

Afmeting: 79,5 x 103 cm.

Opvouwbare Paraplu Leeds 0123 Inch opvouwbare reversible paraplu van 190T pongee RPET met automatisch open- en sluitmechanisme. Bescherm jezelf tegen de regen met deze stijlvolle paraplu. Dankzij de baleinen van glasvezel is deze paraplu sterk en toch heel licht. Het bamboe handvat geeft hem een natuurlijke uitstraling en het katoenen polsbandje zorgt ervoor dat hij goed om je pols blijft hangen. De paraplu is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, net als de bijpassende RPET pouch waarin je de paraplu kan opbergen. Bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor de kleur en afmetingen per item kunnen verschillen, die het uiteindelijke decoratie resultaat kunnen beïnvloeden.

Afmeting: Ø 107 x 52 cm.

 

LGF 99 ECO RPET Opvouwbare ParapluLGF-99 ECO de opvouwbare windproof paraplu. Het hoogwaardige doek is voor 100% gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Het sterke en flexibele glasfiber frame zorgt voor een maximale levensduur. De paraplu heeft hierdoor een geringe ecologische voetafdruk! Deze miniMAX® ECO-versie heeft een 3-delig opvouwbaar zwart frame, met een bij de kleur van het doek passend handvat. De ideale reisgenoot voor de milieubewuste gebruiker.

Afmeting: 27,7 x Ø100 cm.

 

 

 

LR-99 ECO dECO Paraplu RPET Houten Handvat LR 99e klassieke windproof paraplu met houten stok en rond houten handvat in ECO uitvoering. Het hoogwaardige doek is voor 100% gemaakt van gerecyclede PET-flessen. De houten stok en het ronde houten handvat zorgen voor een natuurlijke en klassieke uitstraling. Deze milieuvriendelijke materialen, in combinatie met het sterke en flexibele glasfiber frame, zorgen voor een maximale levensduur. En daardoor een minimale ecologische voetafdruk! De ideale klassieke paraplu voor de milieubewuste gebruiker.

Afmeting: 88 x Ø102 cm.

 

 

ECO Golfparaplu RPET GP 99GP-99 ECO de windproof golfparaplu met automatische opening. Het hoogwaardige doek is voor 100% gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Zowel de stok als de baleinen van deze Falcone® ECO-versie zijn gemaakt van sterk en flexibel glasfiber voor een lange levensduur. De paraplu heeft hierdoor een geringe ecologische voetafdruk! De ideale golfparaplu voor de milieubewuste gebruiker.

Afmeting: 90 x Ø120 cm.

 

 

 

 

ECO Paraplu Bamboe GP 97GP-97 ECO de windproof ECO+ paraplu die bijna volledig uit ECO-vriendelijk materiaal bestaat! De stok, het handvat en de tips zijn gemaakt van bamboe voor maximale duurzaamheid. Bamboe is één van de meest milieuvriendelijke grondstoffen die we kennen. Bamboe groeit zeer snel, heeft weinig water nodig en is super sterk. Uiteraard zijn bamboevezels 100% biologisch afbreekbaar. Het hoogwaardige doek is voor 100% gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Deze milieuvriendelijke materialen, in combinatie met het sterke en flexibele glasfiber frame, zorgen voor een maximale levensduur. En daardoor de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk! De favoriete paraplu van de milieubewuste gebruiker.

Afmeting: 85 x Ø102 cm.

SINGIN MinigolfparapluMinigolfparaplu bij slecht weer
Verbinding gemaakt van glasvezel
Handvat van buis en gerecycled plastic
Automatisch openen

Afmetingen: L 83 cm - Ø103 cm
Materiaal: 100% gerecycled PET

 

 

 

 

 

RPET Opvouwbare ParapluBo 21" opvouwbare, automatische gerecyclede PET paraplu. Automatisch openende en sluitende paraplu met een gerecycled PET pongé polyester scherm. De stevige metalen schacht en het hoogwaardige frame met glasvezel ribben bieden maximale flexibiliteit bij winderige omstandigheden. Geleverd met een zakje en kan gemakkelijk in een handtas of rugzak worden opgeborgen en mee worden genomen. In combinatie met het houten handvat en het gerecyclede PET pongé polyester scherm biedt het model een duurzame keuze. Verkrijgbaar in de meest diverse moderne kleuren met een groot decoratievlak op elk van de panelen en ook de houten handgreep kan worden gedecoreerd. Gerecycled PET pongé polyester.

Afmeting: 28,5 x Ø 98 cm.

 

 

 

De enige druppel die u voelt is het handvat van deze paraplu. De paraplu heeft een diameter van 90cm die kan worden opgevouwen in een compacte vorm. Gemaakt van rPET (gerecyclede PET flessen) & reSound®. Geregistreerd ontwerp®

Kleuren: Wit/zwart, blauw/zwart, zwart/zwart.
Afmetingen: 54,3 x 88,0 cm.

 

 

 

 

 

bottlebrella 2De stof van de BottleBrella, is gemaakt uit 100% gerecycled materiaal en de baleinen zijn van fiberglas, waardoor deze “windproof” is.
Vanaf 500 stuks zijn deze te verkrijgen in zwart en vanaf 3.000 stuks, geheel in eigen PMS.

 

 

 

 

 

 

 

Brolly Opvouwbare ECO Paraplu groenBrolly Opvouwbare ECO Paraplu groenBrolly Opvouwbare ECO Paraplu bovenkantBrolly Opvouwbare ECO Paraplu alle kleurenBrolly Opvouwbare ECO Paraplu groen in hoesVerpakking Brolly Opvouwbare ECO Paraplu
Brolly is de ecologische oplossing in het hogere segment voor regenachtige dagen. Met het 100% RPET canvas, het ergonomische Resound® handvat en het unieke open/sluit systeem beschermt het u tegen nattigheid. Geregistreerd ontwerp®

Leverbaar in de volgende kleuren: Wit, zwart, blauw en limegroen.

Paraplu is voor 100% gemaakt uit gerecyclde PET flessen.
Handvat is voor 45% gemaakt uit biologisch materiaal, verkregen uit plantaardig materiaal in plaats van aardolie. Draagt bij aan een verminderde ecologische voetafdruk.

.

ECO Paraplu donker blauwECO Paraplu GroenECO Paraplu lichtblauwECO paraplu roodECO paraplu witECO Paraplu zwart
100% recycled plastic bottles Falcone® Golfparaplu, zwart rubber gecoat handvat.

We kunnen anderen niet aanmoedigen om te recyclen tenzij we alles in het werk stellen het zelf te maken. De ECO paraplu luifel stof bestaat uit 100% gerecycled plastic flessen en vermindert dus de ecologische voetafdruk zo veel mogelijk.

Lengte: 90 cm
Diameter: 120 cm

 

Opvouwbare eco paraplu donker blauwOpvouwbare eco paraplu groenOpvouwbare eco paraplu licht blauwOpvouwbare eco paraplu roodOpvouwbare eco paraplu witOpvouwbare eco paraplu zwart
100% recycled plastic bottlesWe kunnen anderen niet aanmoedigen om te recyclen tenzij we alles in het werk stellen het zelf te maken. De ECO paraplu luifel stof bestaat uit 100% gerecycled plastic flessen en vermindert dus de ecologische voetafdruk zo veel mogelijk.

miniMAX® Opvouwbare paraplu, 3-delig, bijpassend gekleurd rubber gecoat handvat, met foedraal.

.


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input