Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Pennen & Papier

Super Hit Bio Alle KleurenHouder: Biologisch afbreekbaar materiaal,
Matte houder.
Clip: Polished Wit.
Vulling: Magic flow X20 vulling. (1.0 mm)
Schrijfkleur: Blauw of zwart.

 

 

 

 

 

Alex BalpenGemaakt van gerecyclede PET flessen, blauwe inkt in de kleuren oranje, transparant en blauw.

Afmeting: 14 cm x Ø1.

 

 

 

 

 

 

 

 

Balpen Clear FrostyBiologisch afbreekbare, milieuvriendelijke balpen. Blauwschrijvend. Vanaf 5.000 stuks eigen kleurcombinatie en keuze schrijfkleur mogelijk. Frosty delen.

Afmeting: 13,7 x 1,1 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Balpen Stylus PapierStylus pen gemaakt van gerecycled papier met dop en blauwschrijvende vulling.

Afmeting: 11,2 x Ø 0,1 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Balpen PapierBio-papieren balpen met gekleurde onderdelen van biologisch afbreekbaar kunststof. Blauwschrijvende X-20 vulling.

Afmeting: 13,8 x Ø 0,9 cm.

 

 

 

 

 

 

 

alle kleuren biotic pen prodirDe DS3 Biotic pen onderscheidt zich door een brede acceptatie én een lange levensduur. Dit zijn ook doorslaggevende factoren voor een goede ecologische voetafdruk.

De body van de pen en het mechanisme worden geproduceerd met behulp van hernieuwbare grondstoffen ( PLA ), die 100 % biologisch afbreekbaar zijn in lijn met de EN 13432. Met inbegrip van de vulling en het veertje is deze balpen voor 80 % composteerbaar. Aan de zijkant van de clip (op de pen) staat het logo van de Bioticpen, zodat deze duidelijk herkenbaar is.

Bij de kleur ‘sand’ is houtpoeder (FSC) toegevoegd bij het biotic materiaal zodat een typisch zand-effect ontstaat.

Minimale afname: 500 stuks

 

 

CORK BalpenBalpen kurk en metaal. Geleverd in geschenkdoos.

Afmeting: ø11 x 137 mm | Doosje: 180 x 56 x 30 mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natura BalpenBalpen kurk en aluminium. Geleverd met kartonnen geschenkdoosje.

Afmeting: ø 9 x 139 mm | Hoesje: 155 x 40 mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Recytouch balpenBalpen met drukmechanisme en een behuizing gemaakt van gerecycled karton, met een ABS punt en clip. Navulbaar, blauwe inkt en touch pen voor touchscreens.

Afmetingen: ø1x13,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Nature plus BalpenPrachtige bal pen bestaande uit 100 % bio afbreekbaar plastic.
De perfecte bal pen voor bedrijven die gericht zijn op duurzaamheid.
100 % made in Germany.
Kwaliteits-langschrijfvulling, blauw-, of zwartschrijvend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Super-Hit Eco BalpenPrachtige bal pen waarvan de houder uit 95 % uit gerecycled materiaal bestaat. Een keuze uit 10 verschillende kleuren clips. 100 % gemaakt in Duitsland. Kwaliteits-langschrijfvulling, blauw-, of zwartschrijvend.

 

 

 

 

 

 

 

Balpen Eco LeafEcologische bamboe balpen met de clip in de vorm van een blad. Drukker en onderstuk in donkergroen, lichtgroen, zwart of bruin. Zwartschrijvende X-20 vulling. Bedrukking op de clip mogelijk.

Afmeting: 14,1 x Ø 11  cm.

 

 

 

 

 

 

 

Paper Pen CurlySlanke papieren pen met opvallende gekrulde metalen clip. Plastic onderstuk en drukker. Materiaal is van gerecycleerd craftpapier. Blauwschrijvende X-20 vulling.

Gewicht : 7 gram
Lengte : 143 mm
Diameter : 9 mm

 

 

 

 

 

 

.

Arica BalpenBalpen met afneembare dop. Zwartschrijvend. Hout.

Afmeting: 14,50 x 0,80 cm.

Wooden PenHouten Bio-balpen. Met silloconen bescherming op de schrijfpunt voor langere levensduur. Lasergravering mogelijk.
 

Gewicht : 6 gram
Lengte : 142 mm
Diameter  : 9 mm

 

 

 

 

 

.

Knock Down BalpenKnock Down Balpen. Milieu vriendelijk pen van gerecycled karton en plastic. Karton en houten clip. Zwart schrijvend.
 

Kleur : Zwart
Materiaal : Karton en houten clip

 

 

 

.

Moleskine Notebooks 1Moleskine Classic Hard Cover Large gelinieerd. De Moleskine Classic Large (13x21cm) hard cover notebook is een van de meest populaire notitieboeken wereldwijd. Deze versie heeft een kartonnen harde kaft met afgeronde hoeken, zuurvrij papier, een bladwijzer, een elastieken sluiting en de karakteristieke “In case of loss” print op het titelblad. De envelop achterin het notitieboekje is geschikt voor losse notities en bevat een foldertje met de unieke geschiedenis van Moleskine. Bevat 240 ivoorkleurige gelinieerde pagina’s en is ook beschikbaar met blanco, geruit en stippellijn papier. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Kunstleer papier.

Coffee BookWow! Alleen al in Nederland is er 120 miljoen kilogram koffie afval per jaar. Coffee Based maakt dat koffie meer waard is dan enkel een kop koffie: we zetten de hele koffie keten op zijn kop! Dit boek heeft een kaft gemaakt van het koffieafval van 1 kop koffie en leent zich uitstekend voor het maken van notities tijdens belangrijke gesprekken, briljante ingevingen en boeiende presentaties. Het papier in het notitieboek is 100% gerecycled. Dus alles bij elkaar geen ontbossing tijdens het productie proces.

It can all happen over one cup of coffee!

 

RockbookWow! Het idee zit hem al in de titel: het papier in deze rockbook is echt gemaakt van 80% steen afval met een klein beetje hars (HDPE) om het steen te binden. Het resultaat is een ‘cradle-to-cradle’ gecertificeerd materiaal welke oneiding opnieuw gerecycled kan worden. Steenpapier gebruikt veel minder grondstoffen (geen bomen, geen water, geen bleekmiddel en geen toxines) in productie. Een elegant softcover Rockbook voor al je verhalen en notities.

 

 

 

Eco kurk notitieboekEco-vriendelijk kurk notitieboekje met gerecycled kraft papier. 80 vellen/160 pagina's van 80g/m2.

Afmeting: 1,0 x 14,0 x 20,0 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec