Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Reis & Vakantie

Wereldkaart Map PalsyWereldkaart uit de natuurlijn voor reisliefhebbers, gemaakt van gelamineerd papier. Kras gewoon het oppervlak van het door u gekozen land en het zal worden gemarkeerd. Inclusief krasgereedschap, wordt geleverd in een aantrekkelijke kartonnen koffer met eco-design.
Krabber Inclusief
Gelamineerd Gerecycled Papier

Afmeting: 43 x 28,5 x cm.

 

 

 

 

 

Wereldbol Globe MundsAardbol in de natuurlijn voor reisliefhebbers. Gemaakt van natuurkurk, met metalen basis en 12 markeerstiften. Gepresenteerd in een aantrekkelijke, individuele, eco-design doos. 12 Stiften inclusief.

Afmeting: Ø 15 x 20 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Wereldkaart Been There 01Wereldkaart op chrome papier. Kras je reeds bezochte bestemmingen open. Formaat 42 x 30 cm, verpakt in koker.

Afmeting: 42 x 30 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Mayaba custom made RPET hangmat 01Custom made hangmat met full colour bedrukte 600D RPET polyester stof en houten frame. Inclusief 2 metalen karabijnhaken. Prijs is inclusief sublimatiedruk. Gewichtslimiet: 100 kg. MOQ: 10 stuks.

Afmeting: 80 x 180 cm.

 

 

 

 

 

 

Hangmat CampingHangmat in de afmetingen 270 x 140 cm, gemaakt van resistent, gerecycled nylon. Het resultaat van het gebruik van pre- en post-consumer nylon afval, dat wordt hergebruikt om dit nieuwe materiaal te verkrijgen, zonder de eigenschappen ervan te veranderen en in overeenstemming met de principes van de 3V's (Reduce, Reuse, Recycle). Met duurzame sjorbanden en metalen karabijnhaken. Bestand tot 200 kg. Presentatie opgevouwen, met verstelbare riem. Montagehandleiding inbegrepen. Gerecycled Nylon Zakje

Afmeting: 270 x 140 cm.

 

 

 

Hangmat NiobexHangmat gemaakt van resistent canvas van 320 g/m2 en afmeting 190 x 80 cm. Met duurzame sjorbanden en natuurlijke houten standaard. Bestand tot 120 kg. Gepresenteerd in een bijpassend canvas zakje. Canvas Zakje Inclusief.

Afmeting: 190 x 80 x cm.

 

 

 

 

 

 

 

Bagagelabel van kurk CocoBagagelabel van kurk. Inclusief papieren label om informatie in te vullen. Raak nooit meer je koffers kwijt op het vliegveld. Dit unieke kurken bagagelabel zal opvallen tussen de anderen. Kurk is een duurzaam materiaal, dus door dit te gebruiken help je ook nog eens het milieu.

Afmeting: 6,4 x 9,5 cm.

 

 

 

 

 

 

Bagagelabel Kurk Ovalis 01Bagagelabel van kurk. Raak je bagage nooit meer kwijt op het vliegveld. Deze unieke kurken bagagelabel zal opvallen tussen de anderen. Kurk is een duurzaam materiaal, dus door dit te gebruiken help je ook nog eens het milieu.

Afmeting: 11,5 x 6 cm.

 

 

 

 

 

 

 

ECO kurk RFID paspoorthouder 01Eco-vriendelijk en veganistisch geschenk. Gemaakt van natuurkurk en met RFID-bescherming. Het RFID-blokkerende materiaal beschermt tegen identiteitsdiefstal en elektronische zakkenrollen. 3 gemakkelijke kaart-slots en linkerkant voor briefgeld.

Afmeting: 10,5 x 0,8 x 14 cm.

 

 

 

 

 

 

Eco Bagagelabel Bamboe 01De Eco Bagagelabel Bamboe is een combinatie van een modern design en duurzaam materiaal, bamboe. Een originele milieubewuste manier om uw merk wereldwijd te promoten.

Afmeting: 8,54 x 5,41 x 0,17 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Subcategorieën


Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec