Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Radio's & Speakers

Bamboe Draadloze Speaker 02Natuurlijke bamboe 3W-luidspreker met ingebouwde 300 mAh lithiumbatterij. Met een speelduur van maximaal 3 uur op een enkele lading en een werkingsafstand van 10 meter met behulp van BT4.1. Inclusief geïntegreerd sfeerlicht.

Afmeting: 4,5 x 7,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Houten speaker 3W draadloos laadstation 5WDe luxe houten speaker heeft een fraai design en een uitstekende geluidskwaliteit. De unieke 2-in-1 speaker dient ook als draadloos oplaadstation. Door de telefoon bovenop de speaker te plaatsen, wordt deze tijdens het afspelen van muziek tegelijkertijd draadloos opgeladen. Het product wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking inclusief kabel en handleiding.

Afmeting: 7,5 x 7,5 x 7,5 cm.

 

 

 

 

 

 

Bamboe 3W speaker met draadloze oplader 01Deze ECO oplader gemaakt uit bamboe combineert het luisteren naar je favoriete muziek met je telefoon draadloos opladen. Sluit de meegeleverde micro kabel van 150 cm eenvoudig aan op uw USB-lader, thuis of op kantoor en je kan direct beginnen. Het bevat een 3W draadloze luidspreker en een 5W draadloze oplader. De luidspreker heeft een 400 mAh-batterij en BT 4.2 voor een speeltijd van maximaal 3 uur en een werkingsafstand tot 10 meter. Zorg er bij gebruik van beide functies voor dat het apparaat op een stroombron is aangesloten. Draadloos opladen compatibel met alle QI-apparaten zoals Android nieuwste generatie, iPhone 8 en hoger. Input: 5V/ 1A, Draadloze output: 5V/1A 5W.

Afmeting: 7 x 6,4 cm.

 

Bluetooth Luidspreker Hout Sonictwo4.1 Bluetooth luidspreker (2 x 3W) met ingebouwde versterker. Inclusief oplaadbare Li-Ion 400 mAh batterij en USB kabel.

Afmeting: 19 x 7 x 8,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bluetooth Luidspreker Hout Sonicone4.1 Bluetooth luidspreker (1 x 3W) met ingebouwde versterker. Inclusief oplaadbare Li-Ion 350 mAh batterij en USB kabel.

Afmeting: 8,5 x 8,5 x 8,5 cm.

 

 

 

 

 

 

Bamboo X Dubbele SpeakerNatuurlijk geluid uit een natuurlijke luidspreker. Deze duurzame luidspreker combineert een verbluffende geluidservaring met een stijlvol ontwerp gemaakt van duurzame en verantwoorde materialen. De behuizing is gemaakt van duurzaam bamboe en stof bestaat uit een blend van 30% biologisch katoen, hennep 40% en 30% gerecycled PET. De 10W-luidspreker maakt gebruik van hoogwaardige componenten om een langdurig gebruik van het item te garanderen. De 1500 mAh-batterij kan tot 6 uur worden afgespeeld met één keer opladen. De speaker maakt gebruik van BT 4.2 voor een makkelijke verbinding en heeft een werkingsafstand tot 10 meter. Met microfoon. Geregistreerd ontwerp®

Afmeting: 5,5 x 8,5 x 18,5 cm.

 

Bamboo X SpeakerNatuurlijk geluid uit een natuurlijke luidspreker. Deze duurzame luidspreker combineert een verbluffende geluidservaring met een stijlvol ontwerp gemaakt van duurzame en verantwoorde materialen. De behuizing is gemaakt van duurzaam bamboe en stof bestaat uit een blend van 30% biologisch katoen, hennep 40% en 30% gerecycled PET. De 5W-luidspreker maakt gebruik van hoogwaardige componenten om een langdurig gebruik van het item te garanderen. De 1.500 mAh-batterij kan tot 8 uur worden afgespeeld met één keer opladen. De speaker maakt gebruik van BT 4.2 voor een makkelijke verbinding en heeft een werkingsafstand tot 10 meter. Met microfoon. Geregistreerd ontwerp®

Afmeting: 5,0 x 5,8 x 12,0 cm.

 

Bluetooth Speaker Woodsong 01Draadloze bluetooth speaker met 3W luidspreker en 520 mAh batterij. Speelduur 4-5 uur, Mooie geluidkwaliteit.

Afmeting: 5,8 x 5,8 x 4,7 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Music PaperDe Musicpaper is een opvouwbare speaker gemaakt van gercycled papier, zonder batterijen.
De sound van de telefoon wordt stukken beter.
De Musicpaper kan all over en full color worden bedrukt.
De Musicpaper komt in een sleeve (die ook kan worden bedrukt) en past door de brievenbus!

 

 

 

 

 

 

Dynamo radio DAKARAM/FM dynamoradio met LCD display, alternatief frequentie- of tijdindicatie, LED zaklamp, uittrekbare antenne, stroomaansluitbus (excl. adapter), bus voor oordopje (excl. oordopje) aansluitbus voor mobiele telefoon, (excl. aansluitkabel). Stroomtoevoer door dynamo.
 

 

 

 

 

 

 

 

.

Smart Horn - Paper SpeakerPapieren speaker voor je I-phone of Smart Phone. Versterkt de muziek als je die afspeelt.

Afmetingen: 12 x 16,5 x 6 cm.
 

 

 

 

 

 

 

 

Subcategorieën

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec