Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Woon- & Leefstijl

Zak met basilicumzaadjes BasilZak met basilicumzaadjes. Voeg 300 ml water toe aan de zak met geperste aarde en er vormt zich 1 liter tuincompost waar je de zaadjes in kunt planten.

 

 

 

 

 

 

 

Zak met mintzaadjes MintZak met mint zaadjes. Voeg 300 ml water toe aan de zak met geperste aarde en er vormt zich 1 liter tuincompost waar je de zaadjes in kunt planten.

 

 

 

 

 

 

Zak met peterseliezaadjes ParsleyZak met peterseliezaadjes. Voeg 300 ml water toe aan de zak met geperste aarde en er vormt zich 1 liter tuincompost waar je de zaadjes in kunt planten.

 

 

 

 

 

 

 

Coco BirdhouseNieuw bij Groene Gadgets: Coco Birdhouse. Een vogelhuisje gemaakt van een gebruikte Kokosnoot! Hand gemaakt in Sri Lanka. En ja, we graveren hem ook!

 

 

 

 

 

 

 

3 delige bamboe barbecue set3-delige roestvrijstalen barbecue set met bamboe handvatten, inclusief spatel, vleesvork en tang.

Afmeting: 42,0 x 19,3 x 6,0 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

InsectenhotelHouten insectenhotel dat onderdak biedt aan diverse insecten zoals vlinders, bijen, wespen en lieveheersbeesjes. Een warme en beschutte plaats om de insecten te laten overwinteren.

Afmeting: 24,6 x 20,0 x 7,7 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Baby Tree groep NL 02Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking inclusief bamboe stok, bodempil, bindmateriaal en geboortecertificaat. Met een beetje verzorging en liefde kan het boompje uitgroeien tot een goed producerende fruitboom. Er is keuze uit 4 fruitsoorten; appel, kers, peer en pruim. Een Baby Tree kan geplant worden in de tuin, in een terrasbak, in een pot en is ook geschikt voor balkon. Wij kunnen de verpakking en het label van het boompje personaliseren.

Ben jij op zoek naar een eigen fruitboom of een origineel cadeau? Dan ben je bij Baby Tree aan het juiste adres. Op deze site koop je jouw “Doe het zelf” fruitboom pakket.

Kernwaarden Baby Tree:

  • Leer hoe je jouw eigen fruitboom grootbrengt.
  • Keuze uit Appel, Kers, Peer of Pruim.
  • Geschikt voor in de tuin, terrasbak en pot.
  • Online animatie- en instructiefilmpjes.
  • Gratis Bamboestok, voedingstablet, bindmateriaal en geboortecertificaat.

Swiss Peak 14 draagbare barbecue 01Geniet van de unieke smaak die alleen houtskool kan creëren. Deze 14 “compacte barbecue is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen, naar uw achtertuin, een camping en nog veel meer. Vervoer eenvoudig en veilig met de met sloten beveiligde deksel. Grill van maar liefst 34.5cm diameter is geschikt voor kipfilet, hamburgers, worstjes en nog veel meer. Eenvoudig te gebruiken luchtopeningen voor een optimale temperatuurregeling. Ergonomische handgreep voor eenvoudig openen en sluiten van de deksel. (BPA Free)

Afmeting: 41,5 x 36,5 cm.

 

 

 

 

 

 

5140 Zaadbommen kruidenZaadbommen kruiden

Inhoud:
2 – 3 zaadbommen (klei met zaden)
Zaden van verschillende kruiden
Kartonnen kaart in full color
Minimale afname: 50 stuks

 

 

 

 

5141 Zaadbommen zomerbloemenZaadbommen zomerbloemen

Inhoud:
2 – 3 zaadbommen (klei met zaden)
Zaden van zomerbloemen
Kartonnen kaart in full color
Minimale afname: 50 stuks

 

 

 

 

Subcategorieën
Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec