Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

TreebyTree

treebytree geef een boom cadeau en laat een bos groeien9treebytree geef een boom cadeau en laat een bos groeien10

Treebytree, een uniek concept voor een duurzaam geschenk!

Geef een boom cadeau.
Laat een bos groeien.
Maak indruk.

Treebytree brengt in samenwerking met Justdiggit bomen terug in Afrika, die je met een unieke digitale experience cadeau kan geven aan personeel, klanten en andere stakeholders.
Een uniek cadeau, vergroenen met een boom in Afrika
Een uniek cadeau om te krijgen en te geven. Maar waarom bomen? Bomen zijn een 100% duurzaam geschenk! Duurzame geschenken worden de nieuwe norm. Het product is volledig te personaliseren, met een persoonlijke boodschap en met jouw logo.
Je kan zien hoeveel je bijdraagt aan CO2 opname, waterretentie, sociale factoren en de Sustainable Development Goals van de VN.
Ontvangers worden op de hoogte gehouden van ontwikkelingen via hun persoonlijke dashboard. Hierdoor blijf ook jij positief onder de aandacht. Jouw logo blijft gekoppeld aan de updates!
Justdiggit werkt nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen in Afrika om het droge land te herstellen met bewezen vergroeningstechnieken zoals Kisiki Hai, waarbij bomen worden teruggebracht. Zij zijn degenen die de bomen terugkrijgen die we jou laten schenken.
De projecten van Justdiggit in Afrika zijn 100% betrouwbaar en transparant.
Hoe werkt het geven van een TreebyTree boom?
De bomen worden teruggebracht op de plek waar dat het hardst nodig is: Afrika. Hierbij worden beschadigde bomen verzorgd en bijgewerkt zodat ze kunnen uitgroeien tot volwassen bomen. Alle bomen worden geregistreerd onder een unieke boomcode en opgenomen in een database.
Vanuit een eigen account kan je bomen bestellen en weggeven. Een gebruiksvriendelijk platform waar je ook jouw gegeven bomen kunt monitoren op gebied van CO2, waterretentie en sociale impact.
Vanaf de gift card, tot de persoonlijke boodschap en de pin die aangeeft waar de bomen zich exact bevinden in Afrika: alles is volledig te personaliseren en uit te voeren in de branding van jouw bedrijf.
Een verzendmethode voor elke gelegenheid. Via email, fysieke gift card of als QR code op een product. Maakt niet uit welke je kiest: bij alle drie wordt de ontvanger meegenomen in de digitale gifting experience.
Ontvangers krijgen een volledige digitale experience, die 100% gepersonaliseerd kan worden. Het zijn persoonlijke geschenken die een leven lang te volgen zijn. De bomen worden gedurende 20 jaar verzorgd, in het hart van Afrika, op de plek waar vergroening het hardste nodig is. Zo blijf jij ook 20 jaar onder de aandacht van de ontvanger!
Treebytree de missie: een miljard bomen vóór 2050

Wil jij ook een geschenk dat blijft groeien?
Wil jij bijdragen aan het vergroenen van de aarde?
Wil jij ook aantoonbare CO2-reductie voor jouw bedrijf?

Kies ook voor Treebytree als duurzaam relatiegeschenk.
Vraag naar de mogelijkheden en geef een boom cadeau!

treebytree geef een boom cadeau en laat een bos groeien 01treebytree geef een boom cadeau en laat een bos groeien 02


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input