Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Groeipapier & Zaadmatten

Groeicadeautjes Kweek je eigen KerstboomDit Kerstboom groeicadeautje is het ideale cadeautje om te geven en is geschikt voor de tuin, het balkon of uw terras. Een Kerstboom groeicadeautje bestaat uit een terracotta bloempotje, inclusief een zakje zaad en potgrondtabletje. De hoogglans wikkel maakt het stenen terracotta potje persoonlijk en uniek. Al vanaf 100 stuks. De potjes zijn beschikbaar in Ø 57 mm en Ø 85 mm.

 

 

 

 

 

ComboNote GroeipapierZaadpapier met zachte kaft met 50 plaknotities (95gsm) in 3 kleuren van gerecycled papier. Na gebruik zal een selectie van bloemenweidezaden groeien wanneer ze in aarde worden geplant. Gemaakt in de EU. Bestelhoeveelheid altijd in veelvouden van 50 stuks.

Afmeting gesloten: 10 x 7,2 cm.

 

 

 

 

 

 

Groeipapier BoekenleggerTwee lagen biologisch afbreekbaar papier met daartussen zaadjes.

Afmeting: 60 x 210 mm.
Bedrukking: Full colour - één zijde of twee zijden (35% van het papier, met een witte band van 8 mm rondom)
Bedrukking: Dubbelzijdig bedrukken is alleen mogelijk op 80 g / m2 zaaipapier.
Zaad: Standaard bloemmix.

 

 

 

 

 

 

 

 

Groeipapier WenskaartenPlantbare kerstkaarten zijn gemaakt van groeipapier en vormen een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele kerstkaarten voor bedrijven. Elke kaart is ingebed met zaden van wilde bloemen. Als de kerst voorbij is, kan de groeipapierkaart worden gescheurd, in wat aarde worden gestopt en binnen een paar weken beginnen te groeien. Gemaakt van gerecycled papier en 100% biologisch afbreekbaar; Ze kunnen worden bedrukt met een bedrijfslogo en merkboodschap voor een gedenkwaardige zakelijke kerstkaart die elk bedrijf duurzaam zal promoten. Vraag een monster of een offerte aan.

 

 

 

 

Golf bloeipotlood en scorekaartWat gebeurd er met alle kleine golfpotloodjes en scorecards na de golfwedstrijd? Normaal gesproken gaan die de prullenmand in. Tot nu! Dit duurzaam potloodje en scorekaart kunnen geplant worden na de wedstrijd. Zowel het bloeipotloodje als de scorecard kunnen gepersonaliseerd worden met je logo of met je boodschap. Een potlood dat groeit? Jazeker, met de potloden van Sprout hoef je nooit meer het stompje van je potlood weg te gooien. Vanaf nu zet je het in een bloempotje met aarde en je geeft het water. Vanzelf groeien er vrolijke bloemen, verse kruiden of lekkere groente uit je potlood. De potloden worden op een duurzame wijze en met de hand gemaakt. De potloden zijn van verantwoord cederhout, met vulling van klei en grafiet zodat het niet ongezond is voor mens en dier.

Verkrijgbaar in:
Zonnebloem, Madeliefje, Anjer, Vergeet me niet, Cherry tomaat, Basilicum, Tijm, Salie, Koriander en Chia.
Leverbaar vanaf 500 stuks. Er is bij dit aantal wel de mogelijkheid om 5 verschillende typen van elk 100 stuks af te nemen.

Zaadmat Stansvormen Full ColourDiverse vormen en afmetingen zijn mogelijk in overleg. Zaden van diverse bloemen/kruiden mogelijk. Het te stanzen produkt moet een goede contourlijn bevatten. Mogelijkheden Zaden: Bloemenmix, rode papaver, margriet, citroenmelisse, tijm, kruidenmix sla, wortel.

 

 

 

 

 

 

Zaadpapieren PolsbandjeZaden: Mix van zomerbloemen.
Afmeting: 240 x 20 mm - 80 gram zaadpapier.
Bedrukking: 1 kant - full colour - Max 50% bedrukking.

 

 

Standaard ZaadverpakkingDe standaard zaadverpakkingen zijn beschikbaar in 7 uitvoeringen; Vergeet-me-nietjes, Zonnebloemen, Klaproos, Kruiden-, Bijen-, Zomer-, en Vlinderbloemen Mengsels.
Verpakkingsformaat is: 62,09 x 80 mm.
Bij een oplage van 1.000 stuks bieden wij de mogelijkheid om achterop de verpakking een logo of tekst te plaatsen middels cliché indruk in één kleur.
De keuze kan gemaakt worden uit de kleuren: rood, groen, blauw, zwart en goud. Het maximale drukoppervlak is 25 x 42 mm.
Levertijd circa 3 - 5 dagen na ontvangst van opdrachtbevestiging.

 

 

Flower Confetti Doosje 4 gramNu verkrijgbaar: Doosje zaadpapier confetti. Biologisch afbreekbaar confetti gemaakt van zaadpapier. Gooi het in de tuin, bedek het met wat aarde en geniet van mooie bloemen. Het papier is volledig biologisch afbreekbaar en zal vergaan in de grond. Deze bloemen confetti zorgt in iedere tuin voor een feestje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zakje Flower ConfettiNu verkrijgbaar: Zakje zaadpapier confetti. Biologisch afbreekbaar confetti gemaakt van zaadpapier. Gooi het in de tuin, bedek het met wat aarde en geniet van mooie bloemen. Het papier is volledig biologisch afbreekbaar en zal vergaan in de grond. Deze bloemen confetti zorgt in iedere tuin voor een feestje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaadpapier EnveloppenDoor onze jarenlange ervaring staat innovatie binnen ons bedrijf hoog aangeschreven om telkens de markt kennis te laten maken met nieuwe toepassingen. Bijvoorbeeld ons zaadpapier enveloppen. Na het versturen van de brief of boodschap, kan de envelop in de tuin tot bloei worden gebracht.
Leverbaar in diverse formaten:
– A6/C6 (114 x 162 mm)
– EA5 (156 x 220 mm)
– DL (110 x 220 mm)

Bovenstaande producten worden veelal geleverd met bloemen zaden, maar uiteraard kruiden en groenten zaden zijn ook mogelijk.

 

 

ZaadmatjesEen ideaal product voor de gemakkelijke tuinier. Twee lagen oplosbaar, gerecycled tissue, waar de zaadjes tussen zijn gezaaid. Het matje kan worden voorzien van een vel papier, bedrukt in één of meerdere kleuren. Verwijder het bedrukte papier, leg het zaadmatje op de aarde, licht bedekken, vervolgens flink vochtig houden en de plantjes (dus ook uw promotie) beginnen te groeien. Zo eenvoudig ....... een kind kan de was doen.

Uitvoering kan in verschillende formaten en bedrukkingen plaatsvinden met als enige beperking dat de zaden niet te groot mogen zijn; wij kunnen u hierin adviseren. Wilt u het zaadmatje een aparte vorm geven bijv. rond, in de contouren van uw logo of in een grappige vorm, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.
 Behalve de hoge attentiewaarde heeft het zaadmatje ook het voordeel van een zeer laag gewicht per eenheid.

 

 

 

Zaadmat diverse stansvormenDiverse vormen en afmeting mogelijk in overleg Zaden van diverse bloemen/kruiden mogelijk Het te stanzen produkt moet een goede contourlijn bevatten

 

 

 

 

 

 

 

Zaadmat brief of mailingDe zaadmat brief is geheel naar wens op te maken en leverbaar in verschillende soorten zaden. Onder andere leverbaar in klaproos, veldbloemen of vergeet mij nietjes. De zaadmat als brief is ideaal voor een promotionele mailing en uitermate geschikt als weggevertje.

Diverse opmaken en bedrukking van eigen layout mogelijk in overleg.
Zaden van diverse bloemen/kruiden mogelijk

 

 

 

 

 

 

Zaadmat PlacematsEen origineel artikel is onze zaadmat placemat gemaakt van zaadpapier met zaden van zomerbloemen. Fleurig en kleurig, als u uw reclame op deze placemats laat bedrukken in verschillende kleuren!

Diverse opmaken en bedrukking van eigen layout mogelijk in overleg.
Zaden van diverse bloemen/kruiden mogelijk.

 

 

 

 

 

 

Standaard zakjesU wilt snel worden geleverd, maar wel met een aantrekkelijk zakje gedrukt in 4 kleuren....
Dat kan !
   
De hiernaast afgebeelde zakjes hebben wij altijd op voorraad en kunnen binnen 48 uur worden verzonden.Vanaf 2500 zakjes* per artikel kunnen wij uw persoonlijke boodschap in één kleur, middels clichés en hotfoil, op de achterzijde printen.
 
De beschikbare kleuren zijn rood, groen, blauw, zwart en goud.
Levertijd is maximaal twee weken na ontvangst van een digitaal bestand met de gewenste tekst.
De standaard promotie zakjes zijn verpakt per 500 stuks en worden in veelvouden hiervan geleverd.

De beschikbare formaten zijn :
Oosterse Klaproos: 62 x 100 mm
Basilicum / Bieslook: 62 x 100 mm
Margriet: 62 x 100 mm
Korenbloem: 62 x 100 mm
Zonnebloem: 62 x 100 mm & 55 x 80 mm
Rood/Wit/Blauw: 62 x 100 mm
Zomerbloemen: 62 x 100 mm & 55 x 80 mm
Vergeet-mij-nietjes: 62 x 100 mm & 55 x 80 mm      
Postcard Zonnebloem: 100 x 150 mm     

Bij de Postcard Zonnebloem ligt het minimum aantal voor indruk op 1.500 stuks.

Postcards met antwoordcouponAls variant op de Postcard brengen wij deze in combinatie met een antwoordcoupon, geschikt voor al die acties welke de mogelijkheid voor een respons moeten hebben. Deze dubbele postcard bestaat uit een gedeelte welke is gevuld met zaad en een gedeelte welke dusdanig wordt geseald, waardoor een stevige antwoordkaart ontstaat. Dankzij de perforatie kan men eenvoudig de kaart afscheuren, invullen en opsturen. Zeer succesvol als insert in een tijdschrift, maar ook goed met de post te versturen. (al of niet dubbelgevouwen in een envelop).

Het formaat is 21 x 15,2 cm (gevouwen 10,5 x 15,2 cm); bedrukking in vier kleuren, met de mogelijkheid van een gedeeltelijke UV lak, waardoor de antwoordkaart goed beschrijfbaar blijft.

Oplage vanaf 7.500 stuks.
Prijzen op aanvraag.

 

 

 

Zaadzakjes als postkaartZaadzakjes als postkaartZaadzakjes als postkaart voor een leuke verrassing per post. Bedrukking met uw eigen lay-out. Zaadzakjes om uw groene boodschap over te brengen.

Formaten: 101 x 150 mm.
Diverse soorten: Bloemen, kruiden of groente zaden.
Levertijd: 3-4 weken

 

Flessenhals ZaadzakjesZaadzakjes in twee afmetingen.
Zaadzakjes om uw groene boodschap over te brengen.
Bedrukking met uw eigen lay-out.

Formaten:
60 x 130 mm, opening Ø 25 mm,
75 x 150 mm, opening Ø 45 mm,

Diverse soorten:
bloemen, kruiden of groente zaden

Minimale afname: 3.000 stuks

 

Flessenhals zakjeEen ideale reclamedrager voor vloeibare producten. De zakjes worden gemaakt van een aluminium laminaat, wat een stevige basis vormt en het ongewenst afscheuren bemoeilijkt. Het stansgat kan worden aangepast aan het formaat van de flessenhals.
De verpakking wordt aan de voor- en achterzijde bedrukt volgens uw wensen. Een nieuwe toepassing is onze dubbele flessenhanger, waarbij één zijde wordt afgevuld met zaadjes en de andere zijde extra ruimte geeft voor uw reclame uiting.
 
Oplage is vanaf 10.000 stuks.

Prijzen op aanvraag.

De meest gebruikte formaten zijn
62 x 130 mm
70 x 140 mm
80 x 150 mm
Het dubbele zakje : 122 x 130 mm

Een Groeikadootje bestaat uit een stenen, terracotta gekleurd, potje (Ø 57 mm) gevuld met een potgrondtablet, een zakje zaad of bolletjes en is voorzien van een hoogglanzende wikkel. De potjes kunnen worden voorzien van een rond stickertje met uw naam en/of logo in het zwart geprint.

Volledig gepersonaliseerd: Al vanaf 100 stuks.
 
Beschikbaar zijn:
Klavertje Vier
Zonnebloem voor Balkon
Vergeet-mij-nietjes
AardbeienBieslook


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input