Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Fair Trade schoudertas met eigen ontwerp 600x400Dit model schoudertas is op de flap geheel te personaliseren naar jouw wensen. Full colour bedrukking op de flap die doorloopt op de bovenkant. Tevens kunnen wij jouw logo bedrukken op de schouderriem. Informeer eens naar de mogelijkheden en vraag gerust een vrijblijvende offerte op!

Wil jij ook een steentje bijdragen aan een toekomst waarbij extra aandacht is voor mens en milieu? Kies bewust en kies eens voor een fair trade en duurzame tas.
Deze fair trade schoudertas Cambodia heeft een ruime inhoud en is geschikt voor kantoor, school en vrije tijd. De brede verstelbare schouderriem zorgt voor een optimaal draagcomfort. Hij is gemaakt van gerecyclede cement- en visvoerzakken.
Guaranteed Fair Trade

De productie van de schoudertassen is 100% fair trade volgens de World Fair Trade Organization. Deze producten worden geproduceerd door een Guaranteed Fair Trade-lid van WFTO in Cambodja. Het label Guaranteed Fair Trade is een symbool dat de Fair Trade Organization in Cambodja heeft voldaan aan de Fair Trade-standaard van WFTO.

Het gewicht is 375 gram.

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input