Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Eten & Drinken

Popcorn GiftboxWist je dat zelfgemaakte popcorn een verantwoorde snack is? Ideaal dus voor een ontspannen filmavond of lekker als tussendoortje! Pop it up!

Afmeting: 20 x 10 x 10 cm
Inhoud: Suikermais
Verpakking: Giftbox Kraft

 

 

 

 

 

 

Popcorn Glazen PotWist je dat zelfgemaakte popcorn een verantwoorde snack is? Ideaal dus voor een ontspannen filmavond of lekker als tussendoortje! Pop it up!

Afmeting: 18,5 x 11 cm (Ø 34,5)

 

 

 

 

 

 

 

Tuintraktaties Zoet genietenNieuw in het assortiment! Tuintraktaties. Maak in een handomdraai de meest heerlijke en oogverblindende traktaties uit eigen tuin. Gezond, lekker en leuk om zelf te maken!

Afmeting: 19 x12 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Bio lientjes KruidensetGeef een natuurlijke beleving cadeau! Dit pakket bevat 3 soorten biologische zaden en grond om eigen kruiden te kweken.

Inhoud: Dille, Koriander, Oregano
Afmeting: 19 x 8 x 22,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Pineut Een doe het zelf likeurPineut: Een doe-het-zelf likeur. De gift bestaat uit twee flessen: eentje met een fles jonge jenever en eentje met allemaal natuurlijke ingrediënten. Dit alles wordt duurzaam gemaakt, en op een sociale werkplaats in Nederland vervaardigd. Voeg de alcohol bij de natuurlijke ingrediënten, schudt af en toe de fles en wacht geduldig af: Binnen no-time geniet je van je eigen likeur.

Afmeting: 22,5 x 19 x 4 cm.

 

 

 

Zomercocktail kweekkistje 02Kweek je eigen Mojito Strawberry met het zomercocktail kweekkistje! Een dubbele kweekset voor een combinatie van groente, fruit en kruiden.

Afmeting: 9 x 17,3 x 7,4 cm.

 

 

 

 

 

 

 

BBQ kruiden kweekkistjeKweek je eigen BBQ kruiden, voor een heerlijke marinade, kruidenboter of als garnering. Een dubbele kweekset in een stoer kistje!

Afmeting: 9,0 x 17,3 x 7,4 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Italiaanse kruiden kweekkistjeKweek je eigen Italiaanse kruiden en waan je even in Italië. Kweekkistje met complete kweekset voor basilicum en tijm.

Afmetingen: 9,0 x 17,3 x 7,4 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Biologisch pepermunt potjeWit snoeppotje gevuld met 70 gram Bio pepermuntjes. Het potje wordt voorzien van een wikkel die maar eigen wens wordt bedrukt in fullcolour.

Smaak: Pepermunt.
Formaat: Diameter potje: 50mm. Hoogte: 80mm.
Gewicht: 70 gram.
Minimale bestel hoeveelheid: 144

 

 

 

 

 

 

Biologisch pepermunt sachet2 Bio pepermuntjes verpakt in een papier/PE sachet. Het sachet wordt aan beide zijden naar uw wens bedrukt. Het sachet wordt door middel van UV/ Flexo bedrukt.

Smaak: Pepermunt
Formaat: 60 x 80 mm. Driezijdig geseald.
Verpakking: Per 1.000 in een doos.
Minimale bestel hoeveelheid: 5.000

 

 

 

 

 

 

 

Subcategorieën

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec