Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Opladers & Powerbanks

Walter Snap Dock Waste 01Een draadloze oplader voor de telefoon, 15 watt (dus supersnel!), en gemaakt van 100% gerecycled plastic. De Walter Dock is gemaakt in Nederland, van Nederlands plastic afval. De Dock is geschikt voor alle telefoons die draadloos kunnen worden opgeladen, en is op dit moment de snelste draadloze oplader in de markt! Op voorraad Esmaralda Ghost (Green) en Salt Dune (White, marble look).

 

 

 

Bamboe Telefoon Standaard 01Telefoonstandaard volledig gemaakt van natuurlijk bamboe. Perfect voor op je bureau of als je vanuit huis werkt.

Afmeting: 1,9 x 5,9 x 7,9 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Powerbank 10.000 mah tarwevezel 01Ultra platte 10.000 mAh powerbank gemaakt van een natuurlijke tarwevezel (35%) gemengd met ABS. Als deze volledig is opgeladen, heeft u genoeg energie om uw mobiele telefoon tot wel vier keer op te laden. De powerbank bevat een duurzame lithium-polymeerbatterij van 10.000 mAh met high density. Met dubbele USB-poort met een type C-uitgang voor alle nieuwe mobiele telefoons. De stroomindicatoren geven het resterende energieniveau aan, zodat u altijd weet wanneer u moet opladen. Inclusief micro USB TPE materiaal kabel om op te laden. Micro USB-input 5V / 2A; Type-C-output 5V / 2A; USB-output 5V / 3A; Type-C-output 5V / 2A; Artikel en accessoires PVC-vrij.

Afmeting: 1,6 x 6,9 x 14,5 cm.

 

 

10 W bamboe magnetische draadloze lader 02Klik deze magnetische draadloze oplader op de achterkant van uw Iphone 12 om uw apparaat op te laden. De magneten zijn perfect uitgelijnd om altijd de juiste oplaadpositie op uw telefoon te garanderen. De bamboe 10W draadloze oplader is compatibel met alle QI-apparaten (Iphone 8 en hoger en Android-apparaten), dus op andere telefoons kan hij worden gebruikt als een gewone draadloze oplader. Inclusief micro-USB-kabel van 100 cm TPE-materiaal. Artikel en accessoires PVC-vrij. Input DC 5V / 1.5A; Uitgang 5V / 1.0A (5W) 11 stuks hoogwaardige N52H hittebestendige magneten geïntegreerd

Afmeting: 0,8 x 6,3 cm.

 

 

 

Eco vriendelijke OplaadsetEco-vriendelijke Oplaadset met Micro USB, Type-C en Lightning-connector en Sim-kaart extractor.

Afmeting: 8,5 x 5,5 x 0,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Upprett the smart stand 02De Upprett is een compacte en handige draagbare telefoon- of tablethouder om prettig en in de gewenste hoek naar het scherm te kunnen kijken. Ideaal voor het kijken van filmpjes of het luisteren naar muziek. De original versie is gemaakt van een speciale houtsoort (Alnus) van snel groeiende bomen om het milieu-effect van productie zo veel mogelijk te beperken. Ontworpen door Beata Franso, een in Amsterdam gevestigde artiest/designer.

Minimale afname: 100 stuks.

Powerbank gerecycled PETWauw! De eerste powerbank ter wereld die is gemaakt van gerecycled PET-materiaal! Voor elke geproduceerde powerbank recyclen we 1,5 oude PET-flessen. Verzamel de oude flessen en geef ze een tweede leven!

Capaciteit: 2.600 mAh
Micro USB 5V / 2A-uitgang
Micro USB-ingangspoort
Micro USB-C-uitgang
Wordt geleverd in een verpakking van gerecycled papier.

 

Bamboe Stand UP Verwijderbare InductieladerBamboe Stand Up 10W verwijderbare inductielader
Werkt met compatibele smartphones of via ACC1738i / ACC1738M-adapters
Ingang: 5V / 1A - Uitgang: 5V / 2A
Met 1m 2A nylon oplaadkabel

Afmetingen: 12,4 x 6,7 x 1 cm.

 

 

 

 

 

 

Draadloze oplader voor de telefoon gemaakt van afval 02WoW! Een draadloze oplader voor de telefoon die gemaakt is van oud plastic wegwerpbestek!

Van afval dat normaal zou worden vernietigd maken we nu mooie en handige producten: Walter Waste Dock.

Drie modellen per direct verkrijgbaar bij Groene Gadgets:

- Waste Dock gemaakt van oude plastic wegwerp bestek
- Waste Dock gemaakt van huishoudelijke elektronische apparaten
- Waste Dock gemaakt van oude ijskasten

De oude plastic producten worden gemalen totdat het korrels zijn. Van deze korrels worden platen gemaakt, en daar frezen we de docks uit.

De Dock heeft ook een uitsparing voor je portemonnee, of te gebruiken als telefoon/tablet standaard!

Bamboe 5W draadloze oplader met 3 USB poorten 01ECO power station met zowel 5W geïntegreerde draadloze oplader met 3 krachtige USB-poorten gemaakt van natuurlijke en duurzame bamboe. Het artikel is uitgerust met een AC-adapter met EU-stekker om voldoende stroom te genereren. Input AC 100V-240V. USB-output 5V/2.4A. Draadloze uitgang 5V/1A 5W. Inclusief 150 cm kabel.

Afmeting: 8,9 x 3,1 x 17 cm.

 

 

 

 

 

Subcategorieën

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec