Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Notitieboekjes

Correctbook 02Een op maat gemaakte boodschap voor je collega’s? Dat is mogelijk met Correctbook. Hét uitwisbare notitieboek dat je volledig kunt personaliseren!

Naast een blijk van waardering en een hart onder de riem, is een Correctbook het perfecte geschenk om je collega’s de tools te geven om thuis efficiënt te werken. Twee vliegen in één klap.

Een Correctbook maakt het gebruik van losse, papieren bladeren overbodig. Je kunt efficiënt taken afwerken met de to-do pagina’s, eenvoudig aantekeningen ordenen met de tabbladen en gemakkelijk een overzichtelijke planning maken met de weekplanner. Jij bepaalt hoe lang een notitie blijft staan, zonder dat deze vlekt of weer verdwijnt. De notities bewaren kan eenvoudig en gemakkelijk met de gratis Correctbook app. Een uniek notitieboek dat keer op keer herbruikbaar is. Hierdoor creëer je een blijvende waardering bij collega’s. Efficiëntie was nog nooit zo eenvoudig!

Met dit whiteboard notitieboek ervaar je de voordelen van een uitwisbaar en herbruikbaar notitieboek. Alle geschreven notities drogen op binnen een seconde! De opgeschreven gegevens bewaren kan eenvoudig en gemakkelijk met de gratis Correctbook app. Een Correctbook heeft een formaat van 210 x148 mm en wordt geleverd met een zwart schrijvende fineliner inclusief schoonmaakdoekje.

Maar de gedachte achter Correctbook gaat verder! Naast het feit dat een Correctbook duurzaam en herbruikbaar is, vindt de productie van dit notitieboekje zo lokaal mogelijk plaats. De producten worden in Nederland in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook wordt per verkocht Correctbook een trimester aan schrijfmateriaal beschikbaar gesteld binnen ontwikkelingsprojecten in Afrika. Zo zorg jij bij aanschaf van een notitieboek er samen met Correctbook voor dat deze kinderen voorzien worden van uitwisbaar schrijfmateriaal en zij de mogelijkheid krijgen tot taalontwikkeling. Drie keer Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met een handig, super fancy product. Bestel nu!

Stonebook 02Dit notitieboekje is gemaakt van 80% steenafval plus een beetje HDPE om te zorgen dat het steenafval goed bindt. De voorkant kan geheel met eigen artwork worden opgemaakt vanaf 500 stuks.

Afmeting: 13 x 21 cm.

 

 

 

 

 

Bamboe Steen NotitieboekEen nieuw en sustainable product van Groene Gadgets: Een notitieboekje gemaakt van Bamboe (de kaft) en het papier gemaakt van (afval) steen! De bamboe kaft kunnen we ingraveren.

Afmeting: 10 x 16,5 cm.

 

 

 

 

 

Notities boekjes gemaakt van landbouw en organisch afvalNotities boekjes gemaakt van landbouw- en organisch afval (van tomaten, paprika’s, gras, tulpen, waterplanten, uienringen afval uit de voedselindustrie etc.). Al vanaf 25 stuks!

Een korte uitleg:
Na de oogst van tomaten of paprika’s bv blijft er restmateriaal achter in de kas, zoals plantenstengels en bladresten. De afvoer daarvan vormt een kostenpost voor de kweker, maar het is tegelijkertijd een uitgelezen kans voor recycling.  De stengels bevatten namelijk interessante stoffen voor bijvoorbeeld verf, lijm, gewasbeschermingsmiddelen en zitten boordevol vezels voor papierproductie. Hetzelfde geldt voor grasmaaisel. Vroeger werd dit alles puur gezien als ‘groenafval’. Nu beschouwen ze het als ‘grondstof’.
En ook voor tulpenbollen: Kwekers hebben vaak een overschot aan tulpenbollen. Deze tulpenbollen worden in een blender gedaan en gemixt. De stukjes bol zijn in het papier nog zichtbaar!
Het afvalpapier aan de binnenkant van het notitieboekje is 80 grams, de kaft is ook van afvalpapier, maar dan van 350 grams.

De voordelen van notitiesboekjes gemaakt van landbouw-, organisch afval:
- 60% minder water
- 50% minder oud papier
- 20% lagere totale CO2-uitstoot ipv 100% FSC gerecycled papier.
- Afval wordt opgeruimd.

We hebben 3 verschillende modellen/vormen van de notitieboekjes (zie de afbeeldingen) en al vanaf 25 stuks kunnen deze boekjes custom made (opmaak eigen artwork kaft) worden gemaakt!
Andere toepassingen van het afvalpapier:
Boeken, jaarverslagen, tijdschriften, reclame- en algemeen drukwerk voor huisstijl, correspondentie en mailing, decoratief gebruik voor bijvoorbeeld uitnodigingen en menukaarten, verpakkingen, mappen, stationary drukwerk als binnenwerk van notitieboekjes, hobbypapier etc etc!

Hoe werkt het?
Voor papier heb je cellulosevezels nodig. Die komen in alle planten voor. Soms gaat dat gemakkelijk, soms is dat ingewikkeld. Maar technisch gezien is er al heel veel mogelijk. In beginsel kun je van elk plantaardig materiaal papier en karton maken. De vezels kunnen soms de houtvezels gewoon vervangen. Het afval wordt vervezeld en dan gemengd met het cellulose van FSC bomen tot papier.

Maak je eigen papier:
Heb je zelf organisch afval? We hebben dan 2.000 kg nodig (ongeveer 4-6 pallets), en dan kunnen we je eigen papier maken!

Moleskine Notebooks 1Moleskine Classic Hard Cover Large gelinieerd. De Moleskine Classic Large (13x21cm) hard cover notebook is een van de meest populaire notitieboeken wereldwijd. Deze versie heeft een kartonnen harde kaft met afgeronde hoeken, zuurvrij papier, een bladwijzer, een elastieken sluiting en de karakteristieke “In case of loss” print op het titelblad. De envelop achterin het notitieboekje is geschikt voor losse notities en bevat een foldertje met de unieke geschiedenis van Moleskine. Bevat 240 ivoorkleurige gelinieerde pagina’s en is ook beschikbaar met blanco, geruit en stippellijn papier. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Kunstleer papier.

Coffee BookWow! Alleen al in Nederland is er 120 miljoen kilogram koffie afval per jaar. Coffee Based maakt dat koffie meer waard is dan enkel een kop koffie: we zetten de hele koffie keten op zijn kop! Dit boek heeft een kaft gemaakt van het koffieafval van 1 kop koffie en leent zich uitstekend voor het maken van notities tijdens belangrijke gesprekken, briljante ingevingen en boeiende presentaties. Het papier in het notitieboek is 100% gerecycled. Dus alles bij elkaar geen ontbossing tijdens het productie proces.

It can all happen over one cup of coffee!

 

RockbookWow! Het idee zit hem al in de titel: het papier in deze rockbook is echt gemaakt van 80% steen afval met een klein beetje hars (HDPE) om het steen te binden. Het resultaat is een ‘cradle-to-cradle’ gecertificeerd materiaal welke oneiding opnieuw gerecycled kan worden. Steenpapier gebruikt veel minder grondstoffen (geen bomen, geen water, geen bleekmiddel en geen toxines) in productie. Een elegant softcover Rockbook voor al je verhalen en notities.

 

 

 

Eco kurk notitieboekEco-vriendelijk kurk notitieboekje met gerecycled kraft papier. 80 vellen/160 pagina's van 80g/m2.

Afmeting: 1,0 x 14,0 x 20,0 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec