Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Potloden

Golf Groeipotlood en scorekaartWat gebeurd er met alle kleine golfpotloodjes en scorecards na de golfwedstrijd? Normaal gesproken gaan die de prullenmand in. Tot nu! Dit duurzaam potloodje en scorekaart kunnen geplant worden na de wedstrijd. Zowel het bloeipotloodje als de scorecard kunnen gepersonaliseerd worden met je logo of met je boodschap. Een potlood dat groeit? Jazeker, met de potloden van Sprout hoef je nooit meer het stompje van je potlood weg te gooien. Vanaf nu zet je het in een bloempotje met aarde en je geeft het water. Vanzelf groeien er vrolijke bloemen, verse kruiden of lekkere groente uit je potlood. De potloden worden op een duurzame wijze en met de hand gemaakt. De potloden zijn van verantwoord cederhout, met vulling van klei en grafiet zodat het niet ongezond is voor mens en dier.

Verkrijgbaar in:
Zonnebloem, Madeliefje, Anjer, Vergeet me niet, Cherry tomaat, Basilicum, Tijm, Salie, Koriander en Chia.
Leverbaar vanaf 500 stuks. Er is bij dit aantal wel de mogelijkheid om 5 verschillende typen van elk 100 stuks af te nemen.

Potlood MiniKlein potlood. Gepunt.

Afmeting: 8,5 x Ø 0,7 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Potlood BioHouten rond potlood, HB, 100% Biologisch. Gepunt.

Afmeting: 17,5 x Ø 0,7 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Potlood en puntenslijperset PointedPotlood- en puntenslijperset POINTED bestaande uit 4 lange geslepen potloden en een puntenslijper van natuurhout in een rond doosje.

Afmeting: Ø 2,8 x 21 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Groeipotlood 02.pngEen potlood dat bloeit? Jazeker, met de potloden van Sprout hoef je nooit meer het stompje van je potlood weg te gooien. Vanaf nu zet je het in een bloempotje met aarde en je geeft het water. Vanzelf groeien er vrolijke bloemen, verse kruiden of lekkere groente uit. Bloeipotloden worden op een duurzame wijze en met de hand gemaakt. De potloden zijn van verantwoord cederhout, met vulling van klei en grafiet zodat het niet ongezond is voor mens en dier.

En zijn verkrijgbaar met de volgende zaden: Zonnebloem, Madeliefje, Anjer, Vergeet me niet, Cherry tomaat, Basilicum, Tijm, Salie, Koriander en Chia.

Leverbaar vanaf 500 stuks. Er is bij dit aantal wel de mogelijkheid om 5 verschillende typen van elk 100 stuks af te nemen.

 

 

 

 

12-Delige kleurpotlodensetSet van 12 kleurpotloden in houten geschenkdoos met schuifdeksel dat tevens te gebruiken is als liniaal. Decoratie is niet mogelijk op de losse onderdelen.Hout.

Kleur : Naturel
Materiaal : Hout
Gewicht : 121 Gram
Lengte : 21,50 cm
Hoogte : 3,50 cm
Breedte : 4,00 cm

 

 

.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec