Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Correctbook 02Een op maat gemaakte boodschap voor je collega’s? Dat is mogelijk met Correctbook. Hét uitwisbare notitieboek dat je volledig kunt personaliseren!

Naast een blijk van waardering en een hart onder de riem, is een Correctbook het perfecte geschenk om je collega’s de tools te geven om thuis efficiënt te werken. Twee vliegen in één klap.

Een Correctbook maakt het gebruik van losse, papieren bladeren overbodig. Je kunt efficiënt taken afwerken met de to-do pagina’s, eenvoudig aantekeningen ordenen met de tabbladen en gemakkelijk een overzichtelijke planning maken met de weekplanner. Jij bepaalt hoe lang een notitie blijft staan, zonder dat deze vlekt of weer verdwijnt. De notities bewaren kan eenvoudig en gemakkelijk met de gratis Correctbook app. Een uniek notitieboek dat keer op keer herbruikbaar is. Hierdoor creëer je een blijvende waardering bij collega’s. Efficiëntie was nog nooit zo eenvoudig!

Met dit whiteboard notitieboek ervaar je de voordelen van een uitwisbaar en herbruikbaar notitieboek. Alle geschreven notities drogen op binnen een seconde! De opgeschreven gegevens bewaren kan eenvoudig en gemakkelijk met de gratis Correctbook app. Een Correctbook heeft een formaat van 210 x148 mm en wordt geleverd met een zwart schrijvende fineliner inclusief schoonmaakdoekje.

Maar de gedachte achter Correctbook gaat verder! Naast het feit dat een Correctbook duurzaam en herbruikbaar is, vindt de productie van dit notitieboekje zo lokaal mogelijk plaats. De producten worden in Nederland in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook wordt per verkocht Correctbook een trimester aan schrijfmateriaal beschikbaar gesteld binnen ontwikkelingsprojecten in Afrika. Zo zorg jij bij aanschaf van een notitieboek er samen met Correctbook voor dat deze kinderen voorzien worden van uitwisbaar schrijfmateriaal en zij de mogelijkheid krijgen tot taalontwikkeling. Drie keer Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met een handig, super fancy product. Bestel nu!

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input