Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Boodschappen tassen

RPET Opvouwbare TasDeze tas is gemaakt van 5 oude PET flessen, en is geheel opvouwbaar, in een bijgeleverd zakje. Het zakje kan worden gepersonaliseerd, maar ook de tas zelf.

Afmeting: 47 × 1 × 36 cm.

 

 

 

 

Cottonel Colour Katoenen boodschappentas met lange hengsels. Gewicht 180 g/m². Geproduceerd onder gecertificeerde standaarden met betrekking tot gebruik van schadelijke stoffen in textiel.

Afmeting: 38 x 42 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Boodschappentas RPET ToteRPET gelamineerde non-woven boodschappentas met lange hengsels. Een klassiek tote/draagtasontwerp gemaakt om je dagelijkse boodschappen of andere items in te vervoeren. Draag de tas in je handen of over je schouder met de lange hengsels. Door het gerecyclede PET-plastic is deze tas een duurzame keuze. 100 gr / m².

Afmeting: 8 x 42 cm.

 

 

 

 

 

 

Hot Soluble Bag 01Nieuw bij Groene Gadgets: Een stevige tas die oplosbaar is in water (en in heet water binnen een paar seconden!). Er zitten geen nare stoffen in, je kunt het water nadat de tas is opgelost, zelfs als het ware opdrinken, zo schoon is het. De kleur wit is op voorraad. De tas is ontzettend stevig, en voelt ook stevig aan. Je kunt hem dan ook jarenlang gebruiken. De tas is gemaakt van Polyvinyl alcohol (een in water, oplosbaar synthetisch polymeer). In oceanen zal hij na een paar maanden verdwijnen, afhankelijk van de temparatuur van het water. In een zwembad is hij binnen een maand opgelost.

Afmeting: 35 x 30 x 10 cm.

Bamboe BoodschappentasBamboe Boodschappentas (150 g/m²)
Bamboe is zeer duurzaam, doordat het geen kunstmest nodig heeft en zichzelf herstelt uit zijn eigen wortels. Ga voor een maximale impact van uw boodschap met een minimale impact op het milieu.

Afname vanaf: 250 stuks.
Levertijd vanaf: 4 weken.

 

 

 

 

 

Opvouwbare katoenen boodschappentas Fresa Soft 02Opvouwbare katoenen boodschappentas met korte hengsels. Vouw de tas op in de hoek en trek het koord aan. 105 gr/m².

Afmeting: 40 x 38 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organic Cottonel Katoenen BoodschappentasOrganische katoenen boodschappentas met lange hengsels. 105 gr/m².

Afmeting: 38 x 42 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mud Jeans TasWow! Mud Jeans is een Nederlands circulair denim brand. Afgedankte jeans worden gerecycled tot nieuwe Jeans, schorten en tassen. De gerecycled denim producten kunnen voorzien worden van bedrijfslogo’s en teksten.

 

 

 

 

 

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input