Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Boodschappen tassen

Hot Soluble Bag 01Nieuw bij Groene Gadgets: Een stevige tas die oplosbaar is in water (en in heet water binnen een paar seconden!). Er zitten geen nare stoffen in, je kunt het water nadat de tas is opgelost, zelfs als het ware opdrinken, zo schoon is het. De kleur wit is op voorraad. De tas is ontzettend stevig, en voelt ook stevig aan. Je kunt hem dan ook jarenlang gebruiken. De tas is gemaakt van Polyvinyl alcohol (een in water, oplosbaar synthetisch polymeer). In oceanen zal hij na een paar maanden verdwijnen, afhankelijk van de temparatuur van het water. In een zwembad is hij binnen een maand opgelost.

Afmeting: 35 x 30 x 10 cm.

Bamboe BoodschappentasBamboe Boodschappentas (150 g/m²)
Bamboe is zeer duurzaam, doordat het geen kunstmest nodig heeft en zichzelf herstelt uit zijn eigen wortels. Ga voor een maximale impact van uw boodschap met een minimale impact op het milieu.

Afname vanaf: 250 stuks.
Levertijd vanaf: 4 weken.

 

 

 

 

 

Opvouwbare katoenen boodschappentas Fresa Soft 02Opvouwbare katoenen boodschappentas met korte hengsels. Vouw de tas op in de hoek en trek het koord aan. 105 gr/m².

Afmeting: 40 x 38 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organic Cottonel Katoenen BoodschappentasOrganische katoenen boodschappentas met lange hengsels. 105 gr/m².

Afmeting: 38 x 42 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mud Jeans TasWow! Mud Jeans is een Nederlands circulair denim brand. Afgedankte jeans worden gerecycled tot nieuwe Jeans, schorten en tassen. De gerecycled denim producten kunnen voorzien worden van bedrijfslogo’s en teksten.

 

 

 

 

 

 

Katoenen Shopping Tas SabledorBoodschappentas met gekleurde strepen. Gemaakt van 100% katoen, 160 gr/m².

Kleuren: Blauw, bruin en rood.
Afmeting: 43 x 40 x 12 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boodschappentas JuteBoodschappentas gemaakt van jute met katoenen handvatten. Een verantwoorde promotiedrager.

Afmeting: 38,5 x 32 cm.

 

 

 

 

 

 

 

bottlebag shopper 4De BottleBag Shopper is een 100% gerecyclede tas gemaakt van gebruikte PET flessen. De standaard afmetingen zijn 30 x 47cm of 47 x 30cm. De BottleShopper is full colour te bedrukken. Heeft u liever een eigen maat? De BottleShopper is ook geheel in eigen maat te verkrijgen.

Minimale afname: 1.000 stuks.

 

 

 

 

 

 

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec