Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Juca tassen

Juca bags YouarelovedDe juca bags zijn gemaakt van 2 soorten materialen, namelijk de binnenzijde is gemaakt van katoen en de buitenzijde van geweven jute. Aan de buitenzijde ziet u een geweven patroon welke gecombineerd is met donkerblauw en naturel jute. De juca bags zijn voorzien van 2 canvas draaglussen die doormiddel van een stitching op de voor- en achterzijde van de tas is bevestig. Juca bags laten bedrukken met uw eigen logo? Dat kan al vanaf 100 stuks door middel van zeefdruk met uw logo in 1 tot 4 kleuren.

Formaat: ± 45 x 45 + 2 x 3 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Juca bags DetroitDe juca bags zijn gemaakt van 2 soorten materialen, namelijk de binnenzijde is gemaakt van katoen en de buitenzijde van geweven jute. Aan de buitenzijde ziet u een geweven patroon welke gecombineerd is met donkerblauw en naturel jute. De juca bags zijn voorzien van 2 canvas draaglussen die doormiddel van een stitching op de voor- en achterzijde van de tas is bevestig. Juca bags laten bedrukken met uw eigen logo? Dat kan al vanaf 100 stuks door middel van zeefdruk met uw logo in 1 tot 4 kleuren.

Formaat: ± 45 x 45 + 2 x 3 cm.

 

 

 

 

 

 

Juca bags BaconBeansDe juca bags zijn gemaakt van 2 soorten materialen, namelijk de binnenzijde is gemaakt van katoen en de buitenzijde van geweven jute. Aan de buitenzijde ziet u een geweven patroon welke gecombineerd is met donkerblauw en naturel jute. De juca bags zijn voorzien van 2 canvas draaglussen die doormiddel van een stitching op de voor- en achterzijde van de tas is bevestig. Juca bags laten bedrukken met uw eigen logo? Dat kan al vanaf 100 stuks door middel van zeefdruk met uw logo in 1 tot 4 kleuren.

Formaat: ± 45 x 45 + 2 x 3

 

 

 

 

 

 

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input