Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Afvaltassen

Recycling Waste Bin Bag 28 LAfval sorteren is goed voor het milieu en is een meer verantwoorde manier om de hulpbronnen van onze planeet te gebruiken. Deze praktische, robuuste en ruime afvalbakzak voor recycling maakt het gemakkelijk om je afval, zoals glas, papier, karton, plastic, metaal en statiegeldflessen, te sorteren en te vervoeren. De tas heeft handgrepen van beukenhout met een magneet voor een effectieve sluiting. Zes pictogrammen zijn inbegrepen voor een gemakkelijk overzicht: karton, voedsel- en drankkartons, plastic, glas, papier en metaal. De tas zit stevig en de bodem kan worden opgevouwen om minder opslagruimte in te nemen wanneer deze niet in gebruik is.

Vergeet niet om het afval schoon te maken voordat je het in de tas doet, hoewel de praktische nylon voering ervoor zorgt dat de tas gemakkelijk schoon te vegen is met een vochtige doek. De beukenhouten handgrepen moeten regelmatig geolied worden.

Feiten:
Robuuste en stabiele afvalzak voor recycling
Zes verschillende 'tags' voor het snoer meegeleverd
Makkelijk mee te nemen - houten draagbeugel
Gesorteerd afval kan worden gerecycled – en dat is goed voor het milieu
Materialen: Kunststof, Beuken, Staal, Polyester
Ontwerp door: Tools®
Afmeting: Volume: 28 L, Hoogte: 61,5 cm, Breedte: 34 x19 cm.

3 in 1 Afvalzak RPET Three Bin 01Deze handige 3-in-1 afvalzak helpt bij het efficiënt scheiden van diverse afvalproducten voor recycling en is gemaakt van recycled PET. De 3 losse RPET non-woven gelamineerde afvalzakken helpen bij het scheiden van papier, plastic, metaal en glas. De tassen kunnen worden verbonden door middel van een haak en lussluiting, zodat ze afzonderlijk óf samen kunnen worden gebruikt. De vuilniszakken hebben handvatten zodat ze gemakkelijk kunnen worden gedragen als ze vol zitten.

Afmeting: 45 x 30 x 30 cm.

 

 

 

 

2-delige afvaltassenset2-delige afvaltassen set, set van 2 tassen voor het scheiden van plastic en papier verpakt in tas. PP geweven materiaal.

Afmeting: 30 x 30 x 39 cm
 

 

 

 

 

 

 

 

Gescheiden afvaltassenGescheiden afvaltassenGescheiden afvaltassen, 3 tassen voor het scheiden van metaal, papier en plastic. PP geweven materiaal.

Afmeting: 41,6 x 29 x 29,2 cm.

 

 

 

 

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input