Weteringkade 206
3826 AW Amersfoort
T: 033-4565633
M: 06 - 49883326
info@groenegadgets.nl

Schouder tassen

RPET Vilten Schoudertas 02Wauw! Deze stijlvol ontworpen FELT-tas is gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen! En deze tas werkt met elke outfit en is groot genoeg om al je dagelijkse benodigdheden te dragen. En ja, we kunnen deze tas bedrukken!

Opmerking: Al onze viltproducten gemaakt van gerecycled plastic ondersteunen Plastic Bank: een sociale onderneming met hoofdkantoor in Canada die plastic afval uit onze oceanen wil opruimen en tegelijkertijd waardevolle kansen biedt voor arme gemeenschappen. Plastic Bank biedt inwoners van Haïti, de Filippijnen en Indonesië contant geld of vouchers in ruil voor het afval dat ze verzamelen, dat vervolgens wordt gerecycled tot producten onder het merk Social Plastic®.

Draagtas JuteSchoudertas gemaakt van jute met canvas hengsels. Een verantwoord relatiegeschenk. Zeer geschikt voor boodschappen en het strand.

Afmeting: 38 x 42 x 10 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Fair trade schoudertas Cambodia Eagle 01Wil jij ook een steentje bijdragen aan een toekomst waarbij extra aandacht is voor mens en milieu? Kies bewust en kies eens voor een fair trade en duurzame tas. Deze fair trade schoudertas Cambodia heeft een ruime inhoud en is geschikt voor kantoor, school en vrije tijd. De brede verstelbare schouderriem zorgt voor een optimaal draagcomfort. Hij is gemaakt van gerecyclede visvoerzakken.

Het gewicht is 375 gram. Dit model schoudertas is beschikbaar in 2 verschillende designs; Eagle en K-Cement (gemaakt van gerecyclede cementzakken). Je kunt deze fair trade schoudertas bedrukken met jouw logo of slogan aan de binnenzijde van de flap. Vanaf februari vanuit voorraad leverbaar.

 

 

 

 

 

 

Pure messenger tas blauw 01Duurzaam, gestyleerd en origineel ontwerp. Gemaakt uit één stuk canvas (met water-afstotend PEVA coating) en dit geld ook voor de draagriem. Dit maakt de tas ultra sterk en duurzaam. Geregistreerd ontwerp®

Afmeting: 31,0 x 42,0 x 10,0 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Pure messenger tas grijs 01Duurzaam, gestyleerd en origineel ontwerp. Gemaakt uit één stuk canvas (met water-afstotend PEVA coating) en dit geld ook voor de draagriem. Dit maakt de tas ultra sterk en duurzaam. Geregistreerd ontwerp®

Afmeting: 31,0 x 42,0 x 10,0 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Yosemite PVC vrije laptop documententas100% PVC vrije Yosemite 15,6" laptop-conferentietas.Laptoptas met dubbele greep, gewatteerd laptopvak, Vier organizervakken aan de binnenkant, binnenvak en voorvak met rits en verstelbare, afneembare gewatteerde schouderband. 900D polyester.

Afmeting: 32 x 24 x 4 cm.

 

 

 

 

 

 

.

Yosemite tabletschoudertas100% PVC vrije schoudertas met voorvak met ritssluiting en in het hoofdvak een binnenvak met rits en een gewatteerd 10" tabletvak. Verstelbare schouderband.900D polyester.

Afmeting: 32 x 24 x 5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

.

Osaka laptop schoudertasDe Osaka laptoptas maakt duurzame mode mogelijk voor het dagelijkse leven met het gerecyclede rPET materiaal waarvan hij gemaakt is. Geheel gevoerd om uw bezittingen te beschermen! Voor uw gemak is er een makkelijk bereikbaar vak aan de zijkant. Geregistreerd ontwerp®

Formaat:     34,5 x 49,0 x 8,0 cm.

 

 

 

 

 

Osaka tablet schoudertasDe Osaka laptoptas maakt duurzame mode mogelijk voor het dagelijkse leven met het gerecyclede rPET materiaal weaarvan hij gemaakt is. Geheel gevoerd om uw bezittingen te beschermen! Voor uw gemak is er een makkelijk bereikbaar vak aan de zijkant. Geregistreerd ontwerp®

Formaat: 29,0 x 24,0 x 8,0 cm.

 

 

 

 

 

 

 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input